Po co wogole ta gadka? Czy tu ktos ukrywa ze silnik nie chodzi jak trzeba, ze kopci? Nie wiem kto powiedzial ze chodzi jak e34 b25 ale grubo sie mylil. Jak odebralismy ja od Puza to tak sie akurat zlozylo ze wracalismy 550 i 525. Kamil jak przycisnal to smialem sie do Oli ze chyba stoimy w miejscu. Jak pierwszy raz wsiadlem i sie przejechalem to byl banan od ucha do ucha, moment obrotowy i krotki dyfer sprawialy ze sam do siebie sie smialem jak na 6ce przy 50-60km/h wcisnolem gaz a ona elegancko przyspieszala. Dobrze ze nikt nie widzial jak jezdzi przed remontem głowic bo rzucala silnikiem jak stara ku....
I jakiś waschwasserstand wyskoczył. To coś poważnego? Bo nie wiem co na innych forach mam napisać
O co chodzi? Za ile to ogarniecie? Czy mam szykować miejsce na stolik w pokoju?
A ja bym dal spokoj z taka EMA zietas, smialo moge stwierdzic ze zdrowym m50 lub m30 mozna zrobic tak jak pokazales, malo tego, takim zdrowym m30 lub m50 mozna zawrocic sie w miejscu bez najazdu nie zablysnales kolego.
A ja bym dal spokoj z taka EMA zietas, smialo moge stwierdzic ze zdrowym m50 lub m30 mozna zrobic tak jak pokazales, malo tego, takim zdrowym m30 lub m50 mozna zawrocic sie w miejscu bez najazdu nie zablysnales kolego.
przeciez ja napisalem o konkretnym przypadku tego auta a nie o zdrowych m50 itp. czytaj dokladniej ! potem pisz bzdury
_________________ MOCNE E30 COUPE M52 B28+ KABAB M40
ehh, dzieci w piaskownicy, które auto lepiej pali gumę? z tego co ja wiem do dragstery:P czy to faktycznie takie istotne? może zaczniemy dyskusje w tym temacie czy zapach spalonej pirelli jest lepszy od dunlopa? jak macie problem, długa prosta, będzie ciekawe porównanie na 1/4 mili, a jeżeli auta robione do driftu to startujcie w zawodach, przekonamy się które auto lepsze jak i kierowca a jeszcze odnośnie palenia gumy, to najlepsze jakie w życiu widziałem było zrobione seryjnym czerwonym e30 316i na zlocie w Chorzowie, kto był ten pamięta.. wg mnie nie jest to żadnym wyznacznikiem czegokolwiek.
Pozdr. dla zdrowo myślących.
_________________ Sex jest jak BMW... Radość z jazdy...
było mało miejsca ale jedna miał się gdzie obrócić jak ogarniesz eml to i może Twoja maszynka będzie jakoś porzyzwoicie jeździć pozdrawim
[ Dodano: 2011-09-17, 10:27 ]
High-Tech napisał/a:
Kruczek und mundek - jest zadanie dla was:
EML się przestał świecić - przyłapane w Radomiu
I jakiś waschwasserstand wyskoczył. To coś poważnego? Bo nie wiem co na innych forach mam napisać
O co chodzi? Za ile to ogarniecie? Czy mam szykować miejsce na stolik w pokoju?
pozdro
wyjmij żarówkę może coś pomoże dla Ciebie taka usługa gratis
Ostatnio zmieniony przez mundek. 2011-09-19, 11:22, w całości zmieniany 2 razy
hehe dobre te sprzeczki. Ja znam te auto od chwili zakupienia bazy czyli zdrowego b25. Koncepcji co do tego auta od Kamila slyszalem tyle co tu beemek na tym forum. Auto caly czas sie zmienia i mysle ze idzie w dobrym kierunku. A takie komentarze ze nie chodzi jak trzeba albo ze inny silnik bylby tu lepszy sa dla mnie bardzo zabawne. Dzilaj dalej a efektem bedzie moze nie najszybsze e34 ale bedzie jedyna w swoim rodzaju.
Pozdro
Niezły madafaka - bluzę przodem na tył nosi
Naprawdę jestem pod wrażeniem SZACUN!
Polecam Wam jednak zakup koszulki HIGH-TECH TEKSTYLIA z limitowanej serii High-Tech PUBLIC ENEMY No.1
Podejście do retro cars też słuszne, ahahaha. Widzę, że wypad pod remizę macie już przećwiczony
i co tam w temacie najciekawszej e34 w Polsce, bo zaglądam tutaj często a informacji zero. mam nadzieje że projekt nadal aktualny bo nie ukrywam że bardzo ci kibicuje.
pozdrawiam Artur