jak sie nie myle to widzialem wczoraj auto na Wolanowskiej na przeciewko Neski,bylem tam po pewna rzecz i rzucilo mi sie w oczy koło tylne ,auto stalo na podjezdzie do posesji,z tylu mialo alu(cos jak rc,jakas szprycha) z z przodu cos czarnego,nie przygladalem sie,moze to nie to auto ale slyszalem o nim ostatnio
Tak stało na wolanowskiej bo tam mam firme z tyłu było rc a z przodu czarne motorsporty.
felgi kerschery narazie zdjete były załozone na przymiarke ,czekam na 3.5 calowe ranty które beda na tyle.
[ Dodano: 2011-09-13, 22:01 ]
Piotr_1 napisał/a:
Ładne, jak wygląda wydech, jak został zrobiony? Są jakieś foty?
jak zrobie jakies foty to wkleje ,na to chwile nie mam zadnych zdjec wydechu.
Ostatnio zmieniony przez bmwczesci 2011-09-13, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
syszalem tez ze bardzo ciezko sie dostac do tej twojej "firmy" cos obejrzec,pogadac,podpasowac itp etc,fakt ze masz giganta z czesciami na przeciwko ale tam ciezko o cokolwiek do BMW,przynajmniej do E36 a ceny to maja chore,wiesz jak sie siedzi w Beemkach to ludzie gadają to tu to tam ale ja tam nic nie wiem
hmm kurde zebys to zmiescil bo po zdjeciach na tyle miales jakies 2,5" a to juz wystawalo ladnie. Z 3,5" to bedziewsz musial albo negat zrobic na belce albo nastrzelic mega waska opone, ale zycze jak naj lepiej powodzenia
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
NA FOTKACH SA FELGI Z 2.5 CALOWYM RANTEM RAZEM 9CALI OPONA 215/40/17, ALE Z TYŁU ZAŁOZYŁEM DYSTANS 2.5 CM.BEZ DYSTANSU BEDZIE GIT I TAK SIE NIE DA JEZDZIC, TROCHE TRZEBA WYPCHNAC NADKOLE.
aa to luz to bedzie tak samo jak teraz wystawalo. Dasz jakas twarda sprezyne i da sie jezdzic, nie bedzie ocierac . Zadnego pchania nadkoli , bo to karygodne , jedynie wewnetrzny rant zaklepac
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
Waska & ...
Ostatnio zmieniony przez dzidziusbmw 2011-09-13, 23:47, w całości zmieniany 1 raz
to z sieci, a stamek moze ci podesle foty na aucie, albo poszukaj w jego temacie z e30
Dzieki ogladałem juz na tej stronke.
Na przód 9'' mam opony 215.40/17 na tył chciałem 225.40/17 zeby był naciag ,sa takie opony ale ten rozmiar to zadkosc.Co bys mi proponował na tył 10'' 225/35 beda duzo nizsze, od 215/40 na przodzie.
215/40 bedzie duzo wyzsze od 225/35. 205/40 tez bedzie wieksze ale juz jest w miare ok i roznica w srednicy mało zauwazalna. ja zeby srednice przodu i tyłu pasowały prawie idealnie mam z przodu 195/40/17 na 9"
Witam
Mam pytanie odnośnie pompy oleju. czy zmieniałeś przerabiałeś oryginał? bo widzę na fotkach że miska jest zmieniana (sądząc po umiejscowieniu miarki oleju)
Dzięki za odp. właśnie się przymierzam do takiego projektu. mam już m3 e36 i e30 316 kwestai tylko przełożenia obydwie furamanki stoją przed domem i czekają na akcję przekładki
[ Dodano: 2011-12-23, 22:41 ]
jeżeli możesz to podpowiedz czy dyfer z M3 e36 da się wsadzić czy trzeba szukać innego?? i jaką zastosowałeś pompę hamulcową i serwo??
pozdro