ranty wypolerowane, dołożone progi od Touringa ..
szukam MT-II lub innego ciekawego rozwiązania na przód i tył, na wiosne zmiana oponek
ale co tu dalej robić ? zostawiać oryginał czy myśleć nad swape'm? ?
ale dawno nic się tu nie działo na liczniku przybyło może kilka kilometrów i w sumie zmiany kosmetyczne, porządek pod maską oraz doszła nowa zabawka SIMOTA 160mm oraz IS Lippe ponieważ oryginalną ktoś sobie pożyczył
przy okazji pilnie szukam wygłuszenia maski (podbitki):
[ Dodano: 2011-09-20, 08:57 ]
odgzrewam kotlena, auto po 2 latach wróciło do mnie
pierwsze co przymierzyłem koła z 323i
nie było źle, ale w czarnej lepiej wyglądały
jakaś dokładka założona na szybko, w miejsce ori
dołożone koła ASA Revolution AR1 17x9"
dokładka została brutalnie zdjęta na krawężniku, więc w jej miejsce wleciał ori hokej
podaczas ostatniego spotu na torze rakietowa we wroc, mielismy do dyspozycji hamownie i tu nie małe zaskoczenie:
prace trwają, obecnie szykuję się na SWAPA (wynik z hamowni miał mi dać tylko kolejny argument a tu taka niespodzianka), i szukam lepszych foteli, bardziej trzymających
....
_________________ gg: 2692158 E34 525iA Touring
Ostatnio zmieniony przez Kosa 2011-09-20, 08:49, w całości zmieniany 3 razy
co do SWAPA, myslalem ze silnik jest w słabszej kondycji i jak to bywa w beemkach z czasem brakuje "szmocy" i mało byc M54B30 ... ale chyba będzie coś z S50
auto od 6 miesięcy jezdzi, sporadycznie bo sporadycznie ale jezdzi,
w miedzyczasie wymieniona pompa hamulcowa na nowa bo stara ciekła
zakupiłem koła:
wleciała simota 220 mm
wleciały "prawi" ori MHW
przez jakis czas był tez gwint na tyle
ale ze na torze we wrocławiu są plyty, był on za twardy i jest wystawiony na sprzedaz
kilka fot właśnie z toru (znaczek juz wyleciał)
wrzucam kilka fot nie mojego autorstwa z wczorajszego zlotu :
i wykresik po hamowni:
co jeszcze chciałbym popaawic:
- lakier - choc tragedii nie ma
- po zmontowaniu camberów jest lekki problem z wracaniem kierownicy
- chłodnica oleju, po zmianie na inna (pierwsza dostala strzala kamieniem) wzrosła mi tamp oleju o ok 10-15 C, szukam pomyslu na przeniesienie jej w inne miejsce, onecnie jest pod chlodnica "wody"