Witam, chciałem pokazać moje pierwsze BMW, stan ogólnie kiepski ale jeździ
narazie w planie drobne poprawki zeby tylko przejeżdzilą zime a w lato remont całosci.
Narazie niewiele wiem o tym samochodzie poza tym ze ma wstawiony silnik 1.8 na mechanicznym wtrysku i dużo dziur w blcharce.
Poprawiłem fotki. Pozdro
Ostatnio zmieniony przez center 2011-12-01, 11:58, w całości zmieniany 3 razy
Co cię skłoniło do jej zakupu? pokaż jakieś nowe fotki bo te z allegro już znam. Tam nie jest wstawiony silnik z e30? pamiętam że tak było napisane w aukcji.
w sumie nie wiem co mnie skłoniło do zakupu, poprostu była niedaleko pojechałęm zobaczyłem i zamieniłem sie za audi 100 którym jeździłem wczesniej (audi mi sie znudziło a zawsze e21 mi sie podobały), silnik to M10B18, narazie nie mam innych zdjeć bo stoi u kumpla który spawa mi podłużnice
[ Dodano: 2011-11-12, 16:28 ]
dzis kumpel skonczył mi spawać jedną podłuznice, zalatane pare dziurek w tylnym pasie, po wjeciu wykładziny okazało sie ze podloge i kielichy ktos juz robił więc jak narazie podłoga zapodkladowana i nalozona masa uszczeliająca na spawy. Narazie czekam na reperaturke nadkola i aż kumpel bedzie miał czas na zrobienie drugiej podłuznicy
gratuluję zakupu...cóż autko nie ma kilku lat, także też nie ma czego wymagać...źle nie wygląda...troszkę pracy i będzie fajne autko, które także swego czasu chciałem mieć lecz wybór padł na niemca innej marki...myślę że wymiana opłacalna...renowacja starej audi byłaby stratą pieniędzy...jeśli chodzi o e21 ma to sens...pomyślałbym nad zmianą koloru...e21 pięknie prezentuje się w czerwonym kolorze, czego dowodem jest piękne e21 kolegi z forum...