odszedł największy z polaków, autorytet dla ludzi wszystkich wyznań, człowiek o wielkim sercu i umysle, panie świec nad jego duszą
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Go¶æ
Wys³any: 2005-04-03, 20:30 OdszedÅ‚ nasz Ojciec.
Odszedł nasz Ojciec ale pozostanie w naszych sercach na zawsze.
Jego słowa będą nam towarzyszyć zawsze. KOCHAMU CIĘ OJCZE ŚWIĘTY!
Fozgenka [Usuniêty]
Wys³any: 2005-04-03, 20:34
Często bywa tak , że jak coś mamy na codzień to się z tym oswajamy
W momęcie jak to tracimy doceniamy jak wielkie znaczenie to dla nas miało !
Jan PAweł II - Ojciec Święty bez wątpienia był Świętym.
Byłam osobiście na 2 spotkaniach z NIM
To co się odczuwało było jak jakaś potężna energia miłości, która rozlewała się i porywała ze sobą serca wszystkich ludzi którzy się tam zgromadzili.Wiem jedno ....on przybliżył nam niebo i wzmocnił w nas wiarę.
BASIA Go¶æ
Wys³any: 2005-04-03, 20:34
Miłość od śmierci jest silniejsza zawsze zwycięża". ODSZED� NASZ UKOCHANY OJCIEC ŚWIĘTY ALE NASZA MI�OŚĆ DO NIEGO NIGDY NIE ZGAŚNIE. PANIE ŚWIEĆ NAD JEGO DUSZĄ.
Odszedł nasz ukochany Ojciec Święty pozostawił smutek i żal, bo nigdy nie będzie takiego drugiego WIELKIEGO PAPIERZA ,CZ�OWIEKA ,POLAKA.
Panie świeć nad jego duszą.
smutek wielki jest w naszych sercach ... miejmy nadzieje ze bedzie nad nami czuwac razem z Bogiem. Przed smiercia powiedzial zeby sie nie smucic .. a cieszyc ze bedzie razem z Jezusem.
Cytrynka Go¶æ
Wys³any: 2005-04-03, 21:43
odszedl wielki czlowiek
pokuj jego duszy ['] ['] [']
Anonymous Go¶æ
Wys³any: 2005-04-03, 21:54 POZEGNANIE
Jedyny i Niepowtarzalny Czlowiek Miloserdzia Bozego-
On Nauczyl nas Kochac Szanowac i Byc.
Nie UMARL On Nadal Zyje w Naszych SERDUSZKACH-i tam MA Swoj DOM.....
Jutro na Wrocławskim rynku o godzinie 18.00 jest msza święta za Jana Pawła II, gdyby ktoś o tym nie wiedział, a chciał się połączyć z Ojcem Świętym w modlitwie zapraszam ludzi z okolic bliższych i dalszych
_________________ gg: 2692158 E34 525iA Touring
Go¶æ
Wys³any: 2005-04-03, 22:36
[*]
Anonymous Go¶æ
Wys³any: 2005-04-03, 22:38
[']
Å�oles Go¶æ
Wys³any: 2005-04-03, 22:55
odszedł WIELKI człowiek, ale na zawsze pozostanie w Naszych SERCACH [']
Przezywałem to tak jakby zmarł ktoś z mojej rodziny....Mam 26 lat i całe te 26 lat kiedy ja byłem i ON był....A teraz? Czy wszystko będzie inaczej?
Mam nadzieję , ze teraz jest szczęśliwy bo trafił do swojego MISTRZA.
Wierzę, ze i tak bedzie czuwał nad nami.....
duchPW [Usuniêty]
Wys³any: 2005-04-04, 10:53
mimo, że nie jestem osobą wierzącą, to całe moje dotychczasowe życie szło wraz z potyfikatem Ojca Świętego - dlatego bardzo będzie mi go brakowało - to Wielki Człowiek, ale cieszę się, że miałem to szczęście żyć w czasach Jana Pawła II
czuje ogromny smutek..rok temu 4 kwietnia odeszla moja mama w tym roku 2 kwiietnia odszedl papiez:(:(:( NAJLEPSI I NAJUKOCHAŃSI ODCHODZĄ W KWIETNIU:(:(:(:(
nie no tragedia....................................................................
Anonymous Go¶æ
Wys³any: 2005-04-04, 14:33
Nie mozna powiedziec ze stracilismy naszego PAPE, bo Zostal w naszych sercach i duszach ,Zrobil tu na ziemi kawal dobrej roboty On po prostu Poszedl odpoczac -ile w koncu mozna tak ciezko pracowac ?Kiedy Odchodzil Byl spokojny, radosny i spelniony ,czuwaly przy nim miliony ludzi na calym swiecie .Ladnie powiedzial wloski Biskup " On Poszedl do domu Ojca "Ciezko dobrac slowa, zeby okreslic takiego czlowieka .Dla mnie bedzie NADCZLOWIEKIEM, bo nie znam nikogo, kto by MU do piet dorastal . Przez cale zycie Byl bardzo skromny i przede wszystkim ludzki,nigdy sie nie wywyzszal Pokazal calemu swiatu jak mozna a nawet jak nalezy zyc .
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach