[ Dodano: 2012-02-14, 16:08 ]
Witam!
Jak widac jestem swierzakiem w klubie i dopiero ogarnalem co i jak. Moja bunia to 325 z 89 roku w pakiecie AC Schnitzer.Przywiozlem ja z niemiec w tamtym roku i od tamtej pory wiele sie zmienilo chociaz juz wtedy byla po malej rysie...np. wydech lacznie z kolektorami (REMUS), wtrysk BOSCH MOTRONIC, gwintowane zawieszenie i ladne kola ale dla mnie najwazniejsza byla świerzość i linia.... Wszystko opisze i dodam fotki...
Czy ja wiem nie znam sie ale mnie to wygląda na m-tech2 jaka różnica?
edit.
Dodaj inne foty jakbyś mógł
fajny kolorek, mtech2 do tego, silnik tez wporzo, lampy tylne widzę folijka zrobione,
tylko lepiej wyglądało by smigielko jako znaczek
[ Dodano: 2012-02-14, 16:34 ]
napewno roznia sie lotka na klapie
piszac oryginal mialem na mysli ze wszystkie elementy sa z jednymi nr od acs..
[ Dodano: 2012-02-14, 16:42 ]
te fotki sa z wrzesnia i od tamtej pory auto stoi w garazu i czeka na wiosne. pomalowalem listwy,lusterka i zalozylem druga klape bez lotki i wydaje mi sie ze jest duzo lepiej...
co do lamp,chyba przez slonce sie tak swieca ale nie ma na nich folii
[ Dodano: 2012-02-14, 16:47 ]
postaram sie szybko wzucic fotki po zmianie ale narazie pogoda
Napisz dokładnie co wchodzi w skład tego pakietu AC schnitzera bo ja tu widzę przednią dokładkę z mt2, przedni zderzak jest zwykły tylko cały pomalowany w kolor, tylny zderzak i dokładka mt2 a lotka wygląda jak zwykła lotka z dołożonym czymś większym. widzę jeszcze progi z touringa... chyba. Tylne lampy jeżeli oryginał to są to MHW.
opisujac auto jako ac schnitzer sugerowalem sie tym ze w niemieckim dowodzie w rubryce dodatkowe wyposazenie bylo wpisane pakiet ospojlerowania ac schnitzer,kiedy auto bylo u lakiernika widzialem ze na progach i zderzakach jest wytloczony znaczek i nr.
jest to moja pierwsza e30 i nie potrafie powiedziec czym sie rozni od m-technic
mysle ze to szczegol bo kiedy auto zrobione jest na cacy to znaczek na ktorejs z czesci to tylko maly pryszcz...fotki beda niedlugo dodane...
sory, ale ten samochód wygląda troche jak polepiony przez Turka jakiegoś, co miał to założył, jak Cypisek wspomniał zderzak przedni zwykły, dokłądka nie spasowana - bo i się nie da, brewki jakieś krzywe i nie potrzebne.....