:wow: czuję się trochę jak Tomasz Judym gdy patrzył na rozdartą sosnę ... muszę się przyznać ze także mam nissana .... i bardzo go lubię..
Micra 1.0 kat kolor British Racing Green
i śmiało mogę się z typem ustawić np na kargo.
To teraz może wytnijmy całe ot
kurffaaa nie mam nissana ale na potrzeby ustaffki cos kupię ... i nie po to aby koledze dopiec badz doeeebac ale by spotkac i ogarnac czegooo ma az tak brakkkkkkk !:D
i kolejna sprawa tuning nissana badz supahipa hondy te rzeczy ceni sie w zl... a tuning bmw w oiro kolego!!!!!
Nissan 200sx to syf w 1.8 panewki co pół roku się obracaja
Prowadzi się dość sympatycznie za to elektryka jest po****** jak lato z radiem wiązka silnika idzie od nóg pasażera (co za głupota mocować ECU w nogach ile się tego nalutowałem to się w głowie nie mieści woda się zbiera i pękaja płytki) wzdłuż deski pod kierownica następnie wzdłuż lewego błotnika nad zderzakiem oraz przez prawy błotnik dopiero trafia na silnik. Poza tym ciężko znaleść coś w przyzwoitym stanie. Nissan nie jest podatny na różne konfiguracje tak jak BMW ilość skrzyń oraz rozrzut przełożeń w dyferencjałach 2.10 - 4.45 daje spore możliwości. Sorry miał być koniec z OT ale jak ktoś mi pisze że nissan to dobry samochód to dostaje palpitacji.
Pozdro
Ps: Już się nie mogę doczekać aż zobaczę twoja maszynę w akcji Sosen
_________________ nie sztuka jest zabić muchę przednią szybą, tylko boczną.
Swapy,naprawa elektroniki(wzmacniacze lampowe,gramofony itp.)
Niedawno zacząłem coś działać przy sprzęcie, jeśli ktoś będzie ciekawy co się dzieje to zapraszam na stronkę www.sosen.pl gdzie pojawiać się będą postępy
pozdro
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.