Jest bardzo dobrze,w życiu bym nie powiedział że RC zrobią taką robotę .
Jedna z niewielu e30 w M-technicu 1 która zrobiła na mnie tak pozytywne wrażenie
Ale ona jest piękna....
przód silnik dociśnie a tył już jest teraz nisko bo zalany pod korek....niewiem co z tym fantem zrobić co za fedry włożyć. Jak narazie jaram sie tym co jest....lansuje sie i ludziom w audikach i vw karki urywa
Pablo325i, nie tylko u ciebie ja sam sie nie moge pozbierać jedyny minus tych felg to taki ze jak na całego skręcam do trze mi o te plastikowe osłony z przodu. Poprostu za duże są
killme, rewelacja
Jak je masz przymocowane, dystans jakiś
nawiert 4x100. Dystanse zmieniające rozstaw nie wchodziły w gre bo minimum muszą być 30 mm grube. A wypychać błotników niechciałem. Chce zostać przy seryjnych
oj oj dawno mnie tu już nie było a od tego czasu bardzo bardzo dużo się zmieniło, od zawieszenia niższych sprężyn, nowe audio w środku, motora i różnych innych szczegułów
do zmiany w środku brak mi jeszcze kiery, wycieraczek (niewiem naprawdę jakie kupić zeby te chińskie pasowały) no i jakieś ringi w zegary
gałeczka taka oto wpadła z jakiejś nowej beemki w środku pięknie wygląda.
to może wkleję co zrobiłem w tym sezonie z innego forum
a takie małe przygotowania do sezonu i na zlociki )
co zostało zrobione:
-zawieszenie przód nowe gumy na mc person (te na górze), nowe gałki wahaczy i sworznie (lemforder i febi) Z przodu do wymiany jedynie zostały gumy stabilizatora tak wszystko nówki.
- maglownica wymieniona na tą z e36 co ma mniej obrotów i wkońcu chodzi jak należy (czyt.ciężko bo przedtem jednym palcem obracałem)
- zawieszenie tył > niższe springi i nowe gumy ba górze amora.
- pod maską obudowa wiązki silnika z e30 m3, 4 zaślepki na motor i jako tako porządek
- wygłuszenie maski
- reflektory > nowe szkła i zregenerowane odbłyśniki (można powiedzieć lampy nowe wyglądają przepięknie)
- audio > przód nowe głośniki canton, nowe kable czincze i głośnikowe, wzmak magnat 4 Ch 1100 watt, jednostka sterująca Kenwood KDC-BT61U
- felgi rozebrane i na nowo przepolerowane ,śrubki wyczyszczone.
i tak jeszcze kilka różnych dupereli mniej ważnych.
Były zacniejsze plany ale to co wyżej wymieniłem zrealizowałem na przełomie kwietnia/maja i muszę troche przystopować...$$$