Oczywiscie ze zapraszamy wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zostanie z nami dwa dni!!!!!!!!!!!!!!bo ja wyzje napisane mamy pozolenstwo organizatorów.Szykucje grille,namioty,kiełaski i inne smakołyki.
ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zabierzcie ze soba jakies fajne płytki CD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zrobimy sobie własne disco bandzo a i jakis dobry prostownik :)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Pomog³a: 7 razy Do³±czy³a: 23 Pa¼ 2004 Sk±d: Radom
Wys³any: 2005-05-05, 21:49
MiruÅ›!!!
Bardzo ciekawa propozycja! Już myślę, czy wziąć w tym udział? Ale jeżeli będzie zimno, to kto będzie rozgrzewał przemoczone osoby??? Czy będzie ktoś konkretny na ochotnika?
Do zobaczenia w sobotę. Pozdrowienia i całuski - M.
_________________ Nothing else matters!
mira_croft [Usuniêty]
Wys³any: 2005-05-05, 22:00
a tym to ja bym sie Mariolka nie martwiła!!!!!!!!!tego kwiatu jest poł zlotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihi..albo i caly zlot!!!!!!!!
MiruÅ›!!!
Bardzo ciekawa propozycja! Już myślę, czy wziąć w tym udział? Ale jeżeli będzie zimno, to kto będzie rozgrzewał przemoczone osoby??? Czy będzie ktoś konkretny na ochotnika?
Do zobaczenia w sobotę. Pozdrowienia i całuski - M.
Ja mysle ze kilku osobników bedzie rozgrzewało atmosfere klubowego biwaku.
No juz niedlugo imprezka, Czy ktos z torunia powie jaka byla dzisiaj pogoda? Bo w Wawie to bardzo marnie. Zastanawiam się czy jutro jechać. Jak bedzie padac to lipa....
byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł mi pomó i podał na PW jakieś namiary na siebie wrazie kłopotów (moich) z dojazdem, błądzeniem, wjazdem itp.
Pomóg³: 3 razy Do³±czy³: 04 Lut 2005 Sk±d: Ostrowite
Wys³any: 2005-05-07, 16:08
ja już jestem niestety po imprezce ...praca. Jak Wam się podobało?Dla mnie luziiik tylko zeby jeszcze było więcej słoneczka niż tego wiatru.
obleciałem "wasze pole" nieźle,nieźle
troszkę odczułem, ze sztywna (czyt: zamknięta) z was grupka... ale może tylko mi się zdawneło. Mam nadzieje, że następnym razem będę moim beciaczkiem... i może w waszych barwach
Do Darco: dzięki za kalendarzyki
Do Baur: fajniutki ten twój kombiaczek...konkret 8)
Do Miry: Nie da rady Cię nie zauważyc/nie usłyszeć
Ogólnie impreza niezła - za dużo palenia gumy słabe nagłośnienie jeśli chodzi o prowadzącego żeby było słychać gdzieś na boku komunikaty, przydały by się jakieś wyścigi parami te same modele coś jak 1/4 mili ale bez czasów było by ciekawie.
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 31 Lip 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2005-05-08, 17:03
swietna imprezka, nie spodziewalem sie ze moze byc az tyle autek...
wielkie dzieki dla rafala i bajki za przekimanie mnie i fozgena i fozgenki za transport do stolicy, zebym mial blizej do domciu...
pozdrowionka i do zobaczonka nastepnym razem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach