Zastanawiałem się czy nie umieścić tego w dziale humor????? Jak długo politycy będą z nas zdzierać kasę i ograniczać nasze życie????? Co za kraj
Pomóg³: 9 razy Do³±czy³: 21 Gru 2004 Sk±d: CzÄ™stochowa
Wys³any: 2005-05-24, 11:18
Przecież to jest paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś w radiu (3) słyszałem że we wspaniałym serialu pt. komisja śledcza do sp.orlenu wyszło na jaw że , od litra benzyny za 4zł szło do prywatnych kieszeni czyt. tzw. mafii aż 2zł. A poborcą tych pieniędzy wcale nie było państwo!
Więc gdzie tu w tym kraju rozum jak kolejny raz wpada jakiś pociotek i krzyczy o nowym podatku od.... "bo mu kasy brakuje do urególowania spraw sądowych".
No nie mogÄ™ , chyba siÄ™ wyprowadzÄ™ z tego bagna.
Ps. Czy ktoś z was forumowicze będzie brał udział w szopce pt. WYBORY
... dlatego ja w obecnym kształcie abonamentu nie płacę i dopóki stawka abonamentu nie zostanie uregulowana ustawowo - płacić nie zamierzam, zwłaszcza, że nikt teraz nie może ze mnie tego ściągnąć.... a dla świętego spokoju nie mam telewizora ani radia .... a piwo piję tylko bezalkocholowe
Pomog³a: 7 razy Do³±czy³a: 23 Pa¼ 2004 Sk±d: Radom
Wys³any: 2005-05-24, 17:22
Podatku od wdychanego powietrza nie trzeba wymyślać, bo jest już wymyślony. Płaci się go w miejscowościach uzdrowiskowych, jako >klimatyczny<. Ja myślę, że zamontują nam liczniki w butach i będziemy płacić od przechodzonych km. A swoją drogą, czy jest jeszcze coś, co nie jest opodatkowane?
Pozdrowienia i całuski - M.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach