Wlasnie kumpel przyladowal mi w lewy bok 50 metrow od domu, prawie przy wjezdzie na parking... I po co bylo dbac? I tak juz bedzie walona Do roboty tylne lewe drzwi i blotnik. Drzwi najlepiej bylo by wymienic, wiec mam pytanie: ile mozna dac za uzywane drzwi w dobrym stanie? Tak sobie wlasnie mysle czy to zle czy dobrze ze to koles. Innego bym skasowal na miejscu albo z ubezpieczenia wzial. Za pare dni sie okaze czy nadal jestesmy kumplami...
Pomóg³: 15 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: SÅ‚upsk
Wys³any: 2005-06-10, 18:32
spoko bedzie dobrze - drzwi kompletne to 100 wiec sama blacha to pewnie z 40 plnow, blotnik to juz zalezy ile ci go potrzeba ale dawcow jest tyle ze sobie wytniesz. Skasuj kolege milo po cenach z cennika a czesci ci zalatwie
Pewnie boli jak była taka ładna i ktoś pogiął ja bym pewnie płakał. Niektórzy nawet lubią sie podkładać ale ja bym tak nie mógł, szkoda by mi było...
Rogala na szczescie nie mam, predkosc nie byla duza. Ja skrecalem z w lewo z glownej w osiedlowa ulice, a koles z niej wyjezdzal, tez w lewo. Nie wiem jakim cudem mnie nie widzial, bo patrzyl w moja strone. Ledwo zdazyl ruszyc i bum. Seat Toledo ma wysoko przedni zderzak, wiec drzwi wgniecione dosc mocno, ale wysoko i prog nie dostal. Czyli do wymiany drzwi (mozna by klepac, ale wole wymienic, tym bardziej ze nie ja za to place), i tylny blotnik do malowania. Blotnik nie pognieciony tylko przetarty do golej blachy.
Co do podkladania sie to nawet o tym nie mysle, to moje oczko w glowie. Ale jak juz sie zdazylo to za te nerwy zasponsoruje mi zaprawki na przednim blotniku, ktory ktos mi przychaczyl niedawno na parkingu.
oj szkoda szkoda ale wyleczysz Ją i będzie znowu zdrowa jak dawniej a, a co do kolegi to cóż zapłaci tyle ile Ty sobie zażyczysz, jak by to był mój dobry kumpel to by pokrył straty i jeszcze coś powinien dorzucić z łaski swojej... 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
mira_croft [Usuniêty]
Wys³any: 2005-06-11, 17:29
a cio to by było gdyby to była dobra psiapsiółka......hehehheheh...juz ja widzę ten szałlllllllllllllll......hehehhheh
MiruÅ›
Na zywo duzo gozej, zdiecia robione telefonem o 6 rano. Na drzwiach na dolnej krawedzi odszedl spory kawalek lakieru, a pod nim widac rdze, blacharz stwierdzil ze drzwi w zasadzie do wymiany, chociaz jak sie upre to mozna klepac. Drzwi najlepiej wyszly na 1 zdjeciu, bo na nastepnych wyglada to dosc plasko. Poza tym na tych fotkach nie widac wszystkiego co jest na blotniku. No i przez to ze jest brudny to sie zadrapania troche maskuja
niejest taj tragicznie trzeba by naprawic do zlociku
kolega nie kolega -jesli jego wina to oswiadczenie trzeba pisac bo w koncu to nie Ty uderzyles,tyle ze bez Policji bo poco koledze robic koszta 8) powodzonka,pozdroo
_________________ BIA�E MOGĄ WIĘCEJ
...tylko i wylacznie bety;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach