Pomóg³: 11 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Warszawa Skorosze
Wys³any: 2005-06-13, 22:24
no co ty
pneumatyczne zawieszenia, ospoilerowanie, styling nadwozia i chromowane lustrzane felgi rozmiar 20"plus to jest styl amerykański ... tak zwany PIMP.
Gstyle to jest seryjny wygląd auta, ale GLEBA, negatyw i felgi nie za duże ale koniecznie z parapetem
Koła ze zdjeć zanieś blondynce na stolik w pokoju i powiedz że to wybrakowane lusto
Wys³any: 2005-06-13, 23:41
eeee nie bardzo , ten golf jak dla mnie porazka na tych felach , jakies takie nijakie , zaraz pewnie uslysze ze odezwal sie ten co ma 10 letni model borbeta no ale to moje zdanie ,dobrze michal powiedzial ze wyglada to jak stalówka z kolpakami ale Michas ....nie z Geanta ale z Biedronki
Gstyle to jest seryjny wygląd auta, ale GLEBA, negatyw i felgi nie za duże ale koniecznie z parapetem
Hmm a mozesz mi pokazac jakis spoiler na tym golfie??
A ponadto nie zgadzam sie ze G style to tylko felgi z parapetem, wez np. pod uwage golfa I na felgach pirelli(plaskie jak te od porsche) wypolerowanych na lustro...i to niby nie jest ten styl?? tu masz link:
http://cgi.ebay.de/ws/eBa...7979859745&rd=1
Chyba nie napiszesz ze to felgi w stylu PIMP
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Tak, ale prosiak to prosiak, a betka to betka i wymienianie się jakis modeli odrębnej marki elementami nie zawsze wychodzi trafnie....Co super pasuje do jednego, niekoniecznie będzie pasowało do drugiego....
A oferty , które pokazałeś są rzeczywiscie kozackie
Do Porsche może pasują do betki i to do rekina na pewno nie te drugie co pokazales wypoleriowane na ebay-u tez taka typówa golfowa wg. mnie. Co do golfa z aukcji to wyglląda jakby nim dziadek jezdzil rozwalił lampy i wstawił od malucha, dodatkowo naciągną kondonka na maske żeby się nie niszczyła a wnusio mu wcisnal felgi i sprezyny. Moje zdanie;)
Przedewszystkim golf wygląda jak ponton, bo kółka są schowane w błotnik
zawsze mialem alu z rantem, rial 8x15et8(!) ostatnio borbet t 9x16...ale takie fele maja wszyscy, a to cos naprawde oryginalnego...ale jak na razie to trzyma mnie cena
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach