Wys³any: 2005-09-08, 22:25 DziÅ› kupiÅ‚em oponki 215/40/17 Pneumant made in GERMANY
Bardzo fajne oponki w fajnym stanie tak na dwa sezoniki z 4mm bierznika za 70 PLN za sztuke ajjjj jutro myje moją bunie robie foteczki jak tylko uda mnie się porzyczyć Cyfróweczke i wrzucam do podziwiania. POzdro
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 29 Mar 2004 Sk±d: z stÄ…d
Wys³any: 2005-09-09, 07:13
yo!
4 mm od wskaźnika czy 4 mm od samego "dna"??jeżeli od ogranicznika to może wytrzymają ale zapłaciłes dobre pieniądze jak tylko 70 pesetuf polskich
pozdro
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2005-09-09, 11:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
hahah jest z samego tematu, który jest po prostu bzdurny "kupiłem używane oponki 4 mm po 70 zł za sztukę".
Czym tu się do jasnej Anielki chwalić?
oj no nie róbcie z igły widły.... Vincenty załóż, zdaj relacje z jazdy itp. jak jest na mokrej jak jest na suchym, jak jest w zakrętach, może ktoś się też przymierza do zakupu oponek za nieduże pieniądze i info się przyda... 8) pozdro.....
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
hahah jest z samego tematu, który jest po prostu bzdurny "kupiłem używane oponki 4 mm po 70 zł za sztukę".
Czym tu się do jasnej Anielki chwalić?
heh a czy tylko na forum można pisać zrobiłem swap 5.0 V12 można się pochwalić jak się ma swoją ulubioną beemke w której się nie planuje przeróbek mechanicznych i ma się ja w idealnym stanie więc cieszysz się z nowych opon bo nic więcej nie chesz zmieniac i dlatego napisałem bo fajny profil i zajebiście wygląda a ty na jakich felgach jeździsz skoro tak krytykujesz takie posty wiem wiem że felgi się nie liczą ale jestem ciekaw czy na 15stkach tak pokonasz zakręty heh
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach