Wys³any: 2005-10-13, 23:12 Å�ukasze na forum - temat nie wnaszacy nic do forum :)
Tak czytam i patrze i nie moge sie nadziwic ze prawie co drugi meski uzytkownik tego forum to Ukasz
ciekaw ile "nas" tak naprawde jest wiec zaczne od siebie
Nazywam sie �ukasz i jestem uzalezniony od BMW
_________________ Pozdr. �ukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
Pomóg³: 7 razy Do³±czy³: 29 Mar 2005 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2005-10-13, 23:17
Ja też nazywam się Ukasz i jestem uzależniony
P.S. Teraz w ogóle zauważam wysyp Ukaszów u mnie w robocie na 7 pracowników jest 3 �ukaszy nieżłe zamieszanie przez to czasem jest ale zawsze można zwalić na innego
P.S. 2 Tak przeczytałem swojego posta i z tym zwaleniem to prosze bez skojarzeń
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2005-10-13, 23:20, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2005-10-13, 23:35
pioter,chodzilo mi wlasnie o nie robienie nic ale czasami humorek wpada.wiadomo o kogo chodzi.nie mam nic przeciwko takim .a nawet jak najwiecej takich tylko ze tak naprawde to nic nie wnosza jak wynika z tematu
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
U mnie w robocie jak jeszcze rpacowałem w handlowym to była jazda:
Radek G.
Radek S.
oraz dwóch dyr, o tych samych nazwiskach...
Dyr. G dyr.handlowy
Dyr. S dyr marketingu
I wiecie jak trudno było nas wołąć? Na Radek przeważnie nie reagowalismy, a po nazwisku jakby jeden z dyrów uslyszał to kicha by była. DOdam że umowy handlowe podpsiywali Ci obaj dyrektorzy, a ten drugi Radek często jeżdził z towarem. A jak był urgent to i ja... i tak u jednego klienta po podpisaniu się słysze: Czy wy w tej firmie wszyscy tak samo się nazywacie???
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 17 Kwi 2005 Sk±d: /K/R/A/K/O/W/
Wys³any: 2005-10-14, 11:28
Å�ukasz napisa³/a:
Menel, dzięki za docenienie. Śmiem twierdzić, że bez Lans Killera byłoby czasem nudno
ble,ble,ble
duchPW [Usuniêty]
Wys³any: 2005-10-14, 11:41
hehehe - Piotrze - gdyby nie ten temat miałbys połowę postów mniej, więc nie możesz umniejszać jego znaczenia i twierdzić, że nie wnosi nic do forum
Jeśli to się też liczy to na drugie dostałem na chrzcie �ukasz więc się też przedstawię i przy okazji nabiję posta jak już wszyscy nabijają
Cześć, nazywam się Marek �ukasz i jestem nałogowym beemwuholikiem.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach