Oto zdjęcia mojej beemki po lakierowaniu. Co zamierzam zmienić jak nie uda mi się jej sprzedać:
- inne felgi
- sportowe zawieszenie
- ciemniejsze szybki z przodu
- kupić lampy in pro tył
- kupić Black Hella
- białe kierunki
- ew. jakieś dokładki pod zderzaki chociaż niekoniecznie.
Oczywiście prosze o jak najwięcej opini (tych krytycznych też). Teraz mam pomalowane lampy z tyłu na czerwono.
P.S. Beemka jest na sprzedaż lub zamiane na E30 z większym silnikiem. Propozycje na priv. Pozdro.
Tragedia to twoie zawieszenie poprostu wóz drabiniasty
Zrób coś z tym zawiasem
Ps. to się na zakręcie nie przewruci??
_________________ Pomoc Drogowa 24h.
665-29-29-01
Biały [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-24, 20:44
Właśnie sam nie wiem dlaczego tak wysoko stoi. Dzisiaj właśnie poskładałem auto (wymiana uszczelki, oleje, filtry, szlifowanie zaworów i kilka innych pierdół) przy okazji zregenerowałem pompe hamulcową (nawet działa a nie działała). Jeszcze wachacze mam do wymiany a potem będe myślał nad zawiechą.
A mi akurat ta kierownica sie podoba. Napewno bardziej niz te sportowe malutkie. Tym bardziej ze to rakieta nie jest a do tego nie ma wspomagania a skrec sobie taka 30cm kierownica kola na 205 bez wspomagania. Na kierownice od M3 mnie nie stac a inne wedlug mnie nie pasuja do E30.
Biały [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-24, 20:50
Oto kilka aktualnych zdjeć mojej beatki. Zmieniłem sprezyny i felgi.
Co sadzicie o tych zmianach?? Jest lepiej czy gorzej??
a sprężynki zmieniłeś na nowe tej samej wysokośći i twardości czy coś innego bo zmiany nie widać
Wysłany: 2005-10-25, 10:11
cinek_sw napisał/a:
eeeeee a jakie zmiany poisz po krótce tak będzie łatwiej
Napisałem pod zdjęciami. Zmieniłem felgi i sprezyny a sprezyny są żółte i właściwie nie wiem czemu nie ma jakiejś większej różnicy. Chociaż na żywo auto prezentuje się lepiej i nie wygląda jak terenowe.
bialy,cos dziwna masz ta bete a dokladnie chodzi mi o twoje zawieszenie wyzszej chyba nikt nie ma na tym forum
moja rada,pomaluj chromy na czarno(zderzaki i listwy boczne i nerke.jezeli boisz sie o kiepski efekt zobacz jak to bedzie wygladalo w photoshopie...gwarantuje ci ze lepiej.
Biały nie maluj nerki....
Wszystko tylko nie to.....
chyba że będziesz mieć black hella....to wtedy ewentualnie....
ale tak jak tera jest to nie .......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....