Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2005-10-27, 23:17
tak tak..tylko ze ostatnio jak wpadlem na czata to gadka byla o...uwaga ! o roslinkach jakie kto choduje
dopiro po parunastu minutach zszedlem na temat roslinek ale tych innych ktore tez mozna chodowac w domu...w cieplej temperaturze
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
Panowie moze i jest nudno .. ale gadacie jak stare baby .. jest nudno i nie ma co robic .. ale to od nas zalezy jak bedzie to My klubowicze ustalamy reguly prawda od dawien dawna wiadomo ze najlepsze tematy sa o :cenzura: marynie .. wiec moze ktos z operatorow zrobi jakis oddzielny pokoik w ktorym sie bedzie pisalo o wszystkim nie koniecznie zwiazanym z bmw .. bedzie klubowa i rodzinna atmosfera .. albo piszmy barwniej o swoich problemach .. co do czata jest fajne ale jak bedzie np 10 ludzi i kazdy chce cos powiedziec to sie robi lekkie zamieszanie ale tez jestem na maxa za gadka na czacie musimy cos pomyslec w kupie siła pozdro czekam na wasze pomysły poruszenia forum
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Klubowicze... a forumowicze? Nie czuje sie jak Stara Baba:) nai nawet jak młoda, ale jakoś mało sie dzieje... Ciekawe, bo wiem ze nei tylko ja przestalem pisac posty... nie wiem jak Wy ale zauwazylem jak wchodze na forum i pattrze na nie czytane od wczoraj to jest ich polowe mniej niz zwykle. Maili z powidomieniem dostawalem po 20dziennie. wczoraj i dzisiaj po jednym...
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2005-10-28, 11:01
dobrze gada kotsylwester , wodki mu
a MrKrYH_e34 ostatnio chyba ma "zle dni " cos tak jak u bab tylko narzeka i narzeka ,zero jaj i poczucia humoru i tak jakby chcial zostac modem hehe
pozdro
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
Pomóg³: 3 razy Do³±czy³: 04 Lut 2005 Sk±d: Ostrowite
Wys³any: 2005-10-28, 18:05
menel napisa³/a:
dobrze gada kotsylwester , wodki mu
a MrKrYH_e34 ostatnio chyba ma "zle dni " cos tak jak u bab tylko narzeka i narzeka ,zero jaj i poczucia humoru i tak jakby chcial zostac modem hehe
pozdro
Każdy ma czasem złe dni...
jeśli nie przechodzi mimo starań trzeba wykonać dezynfekcje organizmu (nie menel? ) ja przeprowadzam ją dzisiaj
Pomóg³: 3 razy Do³±czy³: 04 Lut 2005 Sk±d: Ostrowite
Wys³any: 2005-10-29, 00:36
hehe a JA JUZ MAM WSZYSTKIEGO FULL TYLO ZE MECZYY MNIE MYSL ZE JUTRO O BUDY IDE NIE PRZEZYJE! ALE MASZ RAZCJE STARY JAK BRAK SPRZETU "PODCZAS" TO LIPA. NARA.... zanium napise jeszcze cos glupiego
Pomog³a: 4 razy Do³±czy³a: 22 Cze 2005 Sk±d: Otwock
Wys³any: 2005-10-29, 10:30
ja ostatnio nie piszę, bo nie mam po prostu na to czasu.... wychodzę z domu o 6.15 wracam czasem nawet i koło 21.... nawet nie czytam forum... ale nadszedł weekend, więc nadrabiam zaległości...
chłopaki głowy do góry i nie mazać się! przecież chłopaki nie płaczą!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach