Sliczna nawet bardzo, ale:
Po1: Felgi do niej nie pasuja kompletnie (same w sobie sa calkiem niezle)
Po2: M Pakiet i bedzie agressor
Po3: Na zdjeciach w nocy srodek wyglada jak kokpit samolotu pasazerskiego
To tyle ode mnie.
pozdro
_________________ E30 316i '89 Diamandschwarz Metallic <-- Była
Audi Coupe 2.3NG '92 <-- Jest
Nie wiem czemu Wam sie nie podobają......Mi feleczki sie bardzo podobają.....bo:
po 1 są duże-i sie człowiek lansuje...
a po drugie patrz punkt 1....
Przyznam że i owszem gdybyś dorwał M-owskie 18 to fakt-jeszcze ładniej by wyglądała....
A środek....cóż.....strach czegoś dotchnąć żeby nie zepsuć.....
Ogólnie gratuluje gabloty...
Pozdro
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
E39 najlepiej wygląda co prawda w ciemnych barwach, znaczy w takich jak Ford T, czyli black, ale i ta jest niczego sobie.
Felgi dyskusyjne jak dla mnie, nie do BMW , ale to twój wóz, więc jak się ci "podobywowywują" to jest w porządku.
bez gazu oczywiście?
Jedynym minusem są te siedzenia skórzane, które niezbyt dobrze trzymają na boki i człowiek się na nich ślizga, ale na wprost jest jak najbardziej ok. Silnik jest optymalny, jeździłem i pasuje, nie jest to 540i, ale daje radę.
Nie przesadź z "tjuningiem"
P.s KORDI emotikony to Twój żywioł ? Jak na forum dziewczyna.pl normalnie....
_________________ Weteran
beunique [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-24, 18:52
dowiadywalem sie o te alusy.
sa to orginale kolka z nowej alpiny b6-cabrio.
do kupienia za jedyne 7 tysi. na szcescie z oponami.
jesli ktos zamierza cos sobie udowadniac mowiac ze cos nie pasuje a cos pasuje do bmw. musi pamietac ze najpierw musi pasowac wlascicielowi.
a mi te felgi naprawde odpowiadaja. auto jest obnizone do tego duze kolko i szeroki kapec. i zawsze grupka gapiow na parkingu jak go gdies zostawiam.
dziekuje za mile slowa, a takze za te slowa krytyki. wezme wszystkie za i przeciw i moze na wiosne juz zaloze te alpiny. nie teraz musze odsapnac dopiero wlasnie podobna kwote wpakowalem w audio.
a co do kokpitu. to ze wyglada jak samolot. on tak wyglada firmowo. dorzucilem tylko radio. nie wiem czemu za to jest "ale"
mam wywalic bezpieczniki zeby bylo czarno?!?!
a co do kokpitu. to ze wyglada jak samolot. on tak wyglada firmowo. dorzucilem tylko radio. nie wiem czemu za to jest "ale"
mam wywalic bezpieczniki zeby bylo czarno?!?!
ale to chyba dobrze, bo z tego co widze, co czytam to że wygląda jak kokpit samolotu miało być na +
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
beunique [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-24, 19:47
wlasnie takie felgi mi sie nie podobaja nic na to nie poradze. ze musi byc parapet...
do wiosny mnostwo czasu. moze zaloze takie na probe. zobacze jak sie bedzie prezentowac, jesli juz napewno pojdzie 19 i z tylu guma 265/35
najpierw zlece prace grafikowi zeby je wirtualnie zaadoptowal. wrzuce zdjecia i zaczniemy dyskusje
ja też tak odczytałem - że jak w samolocie...
podświetlenia i audio, to Ci zazdroszczę
ALE TYLKO TEGO
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
beunique [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-25, 10:08
tylko widziecie panel radyjka. szkoda ze na forum nie ma jak pokazac jak to gra.
zero znieksztalcen w calym spektrum dzwieku.krotki szybko bass,dzwieczny tweeter i wokal na poziomie.a wszystko na 13.nie chcialem pruc boczkow.wiec zastowowalem plytkie dls'y i calkowite wyciszenie. gra wporzo ) baaardzo wporzo... ale taki jzu jestem
w poprzednim aucie mialem muze za polowe wartosci samochodu.
po tych waszych komentarzach zastanawiam sie nad nowa fela na sezon 2006. jak cos mi wpadnie do glowy. nie omieszkam zapytac o zdanie.
napewno 18' albo 19'
Apropo Audio... miałem okazję dziś posłuchać Jestem pod wrażeniem, bardzo ładny i czysty dźwięk, rewelacyjna dynamika, nic tylko jechać i słuchać muzyki
Wypowiedz się coś więcej na temat montarzu radia w podsufitce, czy to jest sam panel tam, czy całe radio upchnąłeś Jak to wygląda w dzień, ładnie wyszło Nie wypadnie Ci kiedyś na głowę Żartuję, jestem bardzo ciekawy jak to wszystko wyszło
srodkowy 'panel' w e39 sklada sie z:
1. czytnik CD - za klapka
2. Komputer zontegrowany ze sterownikiem radia
3. Sterownik Klimatyzacji.
reszta radia to wzmacniacz z bagazniku.
wywalilem:
czytnik CD oraz wzmacniacz. a z komputera kostke odpowiedzialna za radio. zostawiajac wszystkie funkcje.
pozniej:
wyjmujesz komputer i w miejsce CD wkladasz tyl nowego radia.pasuje idealnie.nastepnie przyslaniasz jego czesc komputerem, radio jest pod klapka.
i teraz troche zabawy. amianowicie trzeba wyprowadzic w jakies inne miejsce np:
a dokladnie w miejsce gdzie poprzednio byla lampka,
lampke dajesz w miejsce gdzie bylo sterowanie szyberdachem,
a sterowanie wyzej
kable puszczasz w slupku i w podsuftice.
nie spadnie bo jest solidnie przymocowane. tzn berzposrednio w panel wwiercilem 3 ceowniki,ktore przykrecilem do stelazu szyberdachu.
kable sa na stale przylutowane do panelu.
calosc jest zamontowana tak solidnie jak seria i bez conajmniej godziny czasu nie mozliwa do wyjecia.
zeby wyjac radio z deski rozdzielczej. trzeba wyjac komputer.a nie kazdy wie jak to zrobic w e39.a na dodatek w roznych wersjach rocznikowych roznie sie to wyciagalo.
wiec jakies tam zabezpieczenie przed zlodziejami jest.a wiadomo ze jak ktos chce to wszystko ukarnie...
Podobny patent widziałem kiedyś w zabytkowym Mercedesie, gdzie była wsadzona jednostka Pioneer DEX-P99 który ma wszystkie funkcje sterowane z pilota. Panel był rozebrany, wyświetlacz umiejscowiony w lusterku wstecznym po wcześniejszym zamontowaniu "lustra weneckiego" a na korpus radia wsadzony w orginalne miejsce zainstalowano panel starego BECKERa z lat 70 tych który jest opuszczany na "windzie" żeby można było wsadzić CD. To dopiero sztuka
Ale Twój pomysł też jest godny uwagi, podoba mi się
tez myslalem o tym sposobie. nawet mialem rozebrany panel i wyjety wyswietlacz no ale jak sobie pomyslalem co by mnie czekalo zeby to wszystko zintegrowac z komputerem to mi rece opadly i skonczylo sie na tym co jest
a i tak jest sporo. bo praktycznie cale auto musialem rozebrac.wygluszyc. itd itd
Podobny patent widziałem kiedyś w zabytkowym Mercedesie, gdzie była wsadzona jednostka Pioneer DEX-P99 który ma wszystkie funkcje sterowane z pilota. Panel był rozebrany, wyświetlacz umiejscowiony w......
Też widziałem ten bajer....no efekt to zajefajny dawało....ale wydaje mi sie że w E39 takie rozwiązanie jak ma beunique jest znacznie lepsze bo ten merol to zabytek był to i niby radio stare a Bejka nowa to i jakieś innowacje....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....