Wg mnie na car audio jest malo wypowiedzi.. wiec umiesczam link z muzyka.. niech wypowiedza sie ludzie czy im sie podoba ten kawalek czy nie .. moze sie tu bardziej toczno zrobi .. grzes i koko na pw mi pisali ze nic sie nie dzieje wiec ogladajcie oceniajcie
hehehehehehe poprostu kocham wasze wypowiedzi filmik jest z grila ktory odbyl sie w sierpniu u mnie na dzialce .. dokladniej w salonie mojego domku wypoczynkowego .. takie lusesitki to dla kryha codziennosc hehehe .. zimne drinki i gorace kobiety to caly JA
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Krakow/Tbg
Wys³any: 2005-11-07, 21:22
mam nadzieje ze wszyscy mnie tam widza i poznaja ! tak tak to ja tam stoje i macham do was ... widzisz mnie ?
kryh tam pijany lezy w czasie 2:13 widac tylko jego nogi i miske do ktorej spawa
to byla noc ... to byl tydzien ...... a chociaz... tydzien jak co tydzien u kryha na dzialce ... mi sie juz znudzilo
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 12 Wrz 2005 Sk±d: Pacanów..... :))))))
Wys³any: 2005-11-08, 20:32
urbi napisa³/a:
mam nadzieje ze wszyscy mnie tam widza i poznaja ! tak tak to ja tam stoje i macham do was ... widzisz mnie ?
kryh tam pijany lezy w czasie 2:13 widac tylko jego nogi i miske do ktorej spawa
to byla noc ... to byl tydzien ...... a chociaz... tydzien jak co tydzien u kryha na dzialce ... mi sie juz znudzilo
Urbi tak mi sie wydawało że ten kręcący tyłeczek w miniówie to Twój...........
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Pomóg³: 9 razy Do³±czy³: 21 Gru 2004 Sk±d: CzÄ™stochowa
Wys³any: 2005-11-10, 22:14
Impreza prostych chłpoków i głupich dzi....k.
(może dostanę bananarama, ale takie imprezy kojażą mi sie tylko z agencją towarzyską, dodam że takie szoł mi nie przeszkadza ale nikt z nich nie wie co to dobry styl i zabawa!!!!)
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 31 Lip 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2005-11-10, 22:28
no nie wiem, ja osobiscie nie mialbym nic przeciw takim imrezom, bo z tego co widze ostatnio to dziewczyny jakby mogly to by w kombinezonach pletwonurka przychodzily..no moze poza kilkoma imprezowniami, ale jakos tak mnie na nie jeszcze nie do konca stac 8) jesli wiecie o co chodzi (a nie chodzi o burdeliki)..moze kiedys nowa 7 to zmieni
Wg mnie na car audio jest malo wypowiedzi.. wiec umiesczam link z muzyka.. niech wypowiedza sie ludzie czy im sie podoba ten kawalek czy nie .. moze sie tu bardziej toczno zrobi .. grzes i koko na pw mi pisali ze nic sie nie dzieje wiec ogladajcie oceniajcie
Krychu, ja nic takiego nie napisałem, w dodatku moja Karolinka się zbulwersowała że jakieś "pupy" znowu oglądam na tym forum beemki i proszę o wyrozumiałość i powściągliwość w publikacjach takich filmów przynajmniej na Car Audio Chyba że to będzie relacja z imprezy tego typu.
PS.
Dla tych co mają słabe łącze to i tak jest kicha, bo wszystko klatkuje i nie da się oglądać
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2005-11-11, 01:00
eee..ta z naklejka na tyleczku jest boooska dobrze ze moja nie czyta tego forum..mmm..ale mi smaczka narobil ten filmik..
ogolnie wiekszosc lasek jest niekiepska
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
heheh jest taka opcja że jednym kliknieciem sprawdzasz wszystkie wypowiedzi danego użytkownika
Ps: Jak dla mnie "teledysk" rewela, a ta blondyna z brÄ…zowÄ… torebkÄ… na ramieniu jest poprostu powalajÄ…ca
_________________ gg:170000
KiedyÅ› NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
...no jak bym go wrzucił na czesci to by chłopcy pewnie niewiedzieli jaki to w koncu podkład jest
Mowisz Maybeline a ja mysle ze to cos jest z Loreala
_________________ gg:170000
KiedyÅ› NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 17 Kwi 2005 Sk±d: /K/R/A/K/O/W/
Wys³any: 2005-11-12, 00:17
NEWMARCIN napisa³/a:
...no jak bym go wrzucił na czesci to by chłopcy pewnie niewiedzieli jaki to w koncu podkład jest
Mowisz Maybeline a ja mysle ze to cos jest z Loreala
Sorki grzesio masz racje takiej rozmowy nie bylo ehhh to moja wyobraznia zadzialala Jesli wyszly jakies komplikacje z Kobieta to niech pisze na PW wszystko jej wyjasnie hihihi PS dobrze ze moja babeczka nei wie co ja tu wypisuje bo bym mial wtedy cieplutko
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach