Witam
Zastanawiam sie nad kupnem takiego urzadzenia ale sie na tym kompletnie nie znam, wiec prosze o rade. Na co zwrocic uwage, co powinien miec, jakie sa godna zainteresowania a jakich unikac? Warsztatu nie prowadze, wiec nie musi byc jakis hi-tech, ale dobrze by bylo zeby byl w miare dokladny i nie rozpadl sie po 3 pomiarach, bo pewnie jak sie wsrod kumpli wiesc rozejdzie ze mam cos takiego to sie zakurzyc raczej nie zdazy
To byl post cwiczebny dla Piotrka, zeby sie chlopak mogl wykazac jako mod i wreszcie cos sobie poprzenosic Teraz czekam na nagrode dla autora pierwszego przeniesionego posta No i oczywiscie na odpowiedzi na pytanie o tester
brawo Piotrek, mój chłopak a wracając do tematu to proponuje sie skonsultować ze sprzedającym poprzez maila na ile udziela gwarancji... skoro udziela gwarancji to chyba nie takie złe te urządzonko 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
brawo Piotrek, mój chłopak a wracając do tematu to proponuje sie skonsultować ze sprzedającym poprzez maila na ile udziela gwarancji... skoro udziela gwarancji to chyba nie takie złe te urządzonko 8)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach