Przejedź się po Wielickiej to zmienisz zdanie
Tam nie mozna zmieniac pasa (choć są ich trzy )koleiny miedzy nimi mają pewnie z 30 cm
Ja w każdym badź razie jak nie urwe misy to urwe zderzak (M-power)
Polska ogolnie jest lipna jesli chodzi o drogi i to moim zdaniem nie podlega dyskusji
_________________ gg:170000
Kiedyś NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
ee raczej 2,5 R6
wiem ze z płytą mógłbym obniżyć ale własnie samochód służy mi na codzień i czasem dużó jeżdże i nie moge cały czas patrzeć czy zarysuje czy nie samoochód mi służy na codzień czasem do LanSu 8) 8) hehe moim zdaniem jest ok jeżeli chodzi o wysokośc więcej to już przesada na polskich drogach.
MARCIN szkoda że nie 2.8 co z hamulcami dyfrem itp. dużo zmian jeszcze ciągnie się za tym ? bo jestem ciekaw. Słuchaj z krótego roku ta Beemka i jkaą ma kierownice i wjakim stanie to może bym się zastanowił i czy jest w skórze ?
Ja miałęm is-a wiec chamulce były seryjnie tarczowe przod i tył wiec to nie musiałem zmieniac a tak po zaty to prawie wszystko trzeba przełozyc z tamtej
Rok produkcji tej rozbitej to 1992 ale miała pełne wyposażenie skora klima nawet swiatełko te w srodku było to wypasne z trzema przełącznikami
Kierownica juz jest zarezerwowana przez kumpla siedzenia skorzane też mimo iż są konkretnie zniszczone ale ma je obijac nową skórą...
Auto kupiłem naprawde po pieniadzach na allegro wiec nie mam co wybrzydzac pewnie ze wolalbym 2,8 no ale 2,5 mysle ze spoko0jnie już mi wystarczy...
hehe juz powoli zaczyna mnie zrzerać cały czas myśle o tych z białym kierunkiem ale jakoś szkoda mi na dzień dzisiejszy kasy bo jest na styk wiecie jak to jest
Nie przejmuj sie Vincent....
Jak będziesz miał kasiore to sobie kupisz...
Ogólnie jest fajna.....z tymi lampami byłaby po prostu jeszcze fajniejsza.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Vincent ja mam oryginalne Mpower-y , moze bym je sprzedał
Mozesz je ogladnac jak klikniesz na link ponizej opisany "tył"
Ja zapodalem u siebie cleary red white...
NEWMARCIN dzięki za propozycje sprzedaży ale niestety coupe ma troche inne lampy tylnie i nie będą pasowac dobra czyli ramki montuje późneij zobacze jaka firma a koszt to 60 PLN
Deyna [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-18, 21:10
Cytat:
udziwnienia to można w Hondzie albo w Fabii ale nie w BMW
... I właśnie dzięki temu to Piękna Coupetka !
Gratuluje.
Czekam na zdjęcia obwódek na zegary - też zastanawiam się nad taką kosmetyką w mojej Coupe.
Auto spox!!!
Ale przednie opony zmień na 215/45 ( 215/40 to w E30 ale w E36 to za mało no chyba, że ziemia na maxa ale wtenczas z tyłu 245/35 ) zniwelujesz troszke przedni prześwit, a poza tym będzie równiej z wysokością profilu opony tylnej- bo jest tak 215/45 i 235/40 albo 225/45 i 245/40!!!
Spoiler na klapie troszke nie teges!
No i lampki tylne propouje z białym kierunkiem!
A tak jest GIT
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Panowie zakupiłem gadzet mi się bardzo podoba to będzie ostatnia zmiana w środku rameczek na liczniki jeszcze nie załozyłem brak czasu niestety ale jak będą to od razu wklejam foty jka wyszło razem z nowym gadżetem hehe o to zdjęcie bedzie się ładnie komponowac z obwódeczkami na przyciski sterowania el. szyb oraz z ramkami na liczniki reszta to oryginał M technik i tak pozostanie
Jak dla mnie rewelacja
Bardzo ciekawy wzor, bedzie podswietlany?
Raczej nie jest podświetlana
cinek_sw napisał:
Cytat:
yyyyy a nie było czegoś takiego tylko że manual
całkiem fajoska
Niestety nie było w manualu takiej fajowskiej bo w manualu była normalna bo taka tylko w TIPTRONIKU była i to jeszcze BMW M3 E46 8) podobno kosztuje taka 400PLN w serwisie więc spox trafiłem bo koszta to 13oPLN