Koko normalnie.....max wypas....
Aż sie Tarnów przypomniał...
Teżmnie tam kamerka ujeła jak przechodziłem w skórze a nie uwzględniłeś mnie w napisach końcowych....
Cytat:
zajefajny filmik i podkład bajka
Kubuś cały filmik montowała Bajka.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Co sie bede rozpisywal dobre auto .. dobra muza dobry zlot dobry filmik i
NAPRAWDE ŚWIETNI LUDZIE ) Samo zycie!! PS boje sie pomyslec co bedzie w maju na zlocie hehehe "pewnie do odcinki i łytytytytytytttttttt hehehe" [/b]
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Nokerman ma racje. Mój misio starał się go zarżnąc, ale to nic nie daje, Kanarek jest poprostu cholernie wytrzymały, dlatego trzeba go sprzedac i kupic cos lepszego buuuuuu a ja tak nie chce. POza tym chcialam uściślić, że filmik montowałam JA mój misio zapomniał o tym wspomnieć, za co mu bardzo dziękuje. Ciesze się że wam sie podoba 8)
_________________ ... Kobieta Jest Jak BMW - �adna, Szybka, Droga
Nokerman ma racje. Mój misio starał się go zarżnąc, ale to nic nie daje, Kanarek jest poprostu cholernie wytrzymały, dlatego trzeba go sprzedac ...
... kurde, życze wszystkim takich Beemek, ...których nie idzie zarżnąć ... naprawde KOKO jest w wyjątkowej sytuacji
Koko hmm wiesz jestesmy MEGA FUMFLAMI OD LAT .. pamietam jak w roku 1974 mowiles mi ze jak bedziesz sprzedawal baware to mi odsprzedasz fele .. wiem ze to bylo kupe lat temu ... ale jednak pomimo wieku nie zapomnialem wiec napisz mi na PW co i jak i za ile Oczywiscie chce abys tego posta trakotwal powaznie !!! pozdrawiam czekam na sesowne propoz pozdro moj misiaczq
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Do³±czy³: 20 Mar 2004 Sk±d: WZ wśćiekÅ‚y zapierdalacz
Wys³any: 2005-11-27, 22:37
po 1 filmik: BLĄDI jestem pod wrażeniem ........oscar a przynajmniej jakis fryderyk czy coś takiego gwarantowane
po 2 co tu dużo pisać KOKO jakby ludzie z grimpisu obejrzeli ten film to byś został scigany za dreczenie biednego Kanarka , jak możesz tak go maltretować niedobry Ty
coś czuje że trzeba bedzie sie zastanowic przy jakiejs wiekrzej "pompie" co bedzie nastepne po tym przesympatycznym aucie
pozdrawiam
_________________ E-36 325 TDS
beemka bawara nowa czy stara to jest wlaśnie to co chłopaków dziś jara
Witam. Na początek wyrazy uznania za montaz filmu bo jest naprawde dobry! Lecz mi sie osobiście to auto wogule nie podoba i zdania nie zmienie! Nie bede tez prubował wywołać niepotrzebnej dyskusji dlaczego jest lub nie jest dla niektórych ludzi ładne bo wiem ze i tak mnie nikt nie przekona! Poprostu podobają mi sie BAWARKI zblizone do orginalu lub jak mają delikatnie podkreslone pięknie linie beemki. Niestety to auto mnie nie powala i przeraza mnie ilość (pękającej) szpachli na błotnikach. Przyglądnołem sie dobrze na zlocie w Tarnowie i wiem co mówie. No i na koniec chciał bym powiedzieć ze jestem jednak pełen uznania dla konstruktorów z BMW ze zrobili taki wózek który wytrzymuje to wszystko co KOKO z nim robi PEACE! Pozdrawiam Marcin
Witam. Na początek wyrazy uznania za montaz filmu bo jest naprawde dobry! Lecz mi sie osobiście to auto wogule nie podoba i zdania nie zmienie! Nie bede tez prubował wywołać niepotrzebnej dyskusji dlaczego jest lub nie jest dla niektórych ludzi ładne bo wiem ze i tak mnie nikt nie przekona! Poprostu podobają mi sie BAWARKI zblizone do orginalu lub jak mają delikatnie podkreslone pięknie linie beemki. Niestety to auto mnie nie powala i przeraza mnie ilość (pękającej) szpachli na błotnikach. Przyglądnołem sie dobrze na zlocie w Tarnowie i wiem co mówie. No i na koniec chciał bym powiedzieć ze jestem jednak pełen uznania dla konstruktorów z BMW ze zrobili taki wózek który wytrzymuje to wszystko co KOKO z nim robi PEACE! Pozdrawiam Marcin
elo
tors ale auto nie jest do oglÄ…dania a do robienia show
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach