super stan!!! jedyne co mnie razi przy waskiej lampie to ta dziura pod tylnym zderzakiem proponowalbym jak najszybciej dokładke zalozyć, no i lampy tył te fioletowe (sorki za mało fachową nazwe) ładna fela i gitara
Ostatnio zmieniony przez puz 2005-12-03, 11:47, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiaj założyłem zimówki (kupiłem Savę Eskimo S3-bo pozytywne wrażenia wywarła man mnie podczas zeszłaj zimy) i zamontowałem drugą lampkę do oświetlaniania bagażnika i w pieczarze nastała jasność nieporównywalnie większa od seryjnej
Została jeszcz regulacja zaworów + wymiana chemii + wymiana tuleji metalowo-gumowych z tyłu, ale to już kwestia kilku najbliższych dni
Dzisiaj też sprzedałem swojego cieniasa dlatego awatarek też aktualizowałem:D
Wrażenia z jazdy rewelacujne planowełem po nowym roku ją gazować ale jeśli paliwo drastycznie nie podrożeje to się rozmyślę.
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
spoko bywalcem dyskotek na pewno nie zostanę jak się jest metalem to do końca zresztą powinieneś sam coś na ten temat wiedzieć z tego się nie wyrasta z tym się żyje i umiera
[ Dodano: Nie Mar 05, 2006 7:03 pm ]
już dokonałem kilku zmian:
- zamontowałem małego kompa zamiast analogowego zegarka
- zamontowałem lusterko wewnętrzne od m-ki
- obecnie czekam na rozpórki (przód + tył)
- poszukuję półki z roletą