Chce kupic BMW e 30 cabrio szukam juz jakis czas i nie moge znalesc w rozsadnych pieniadzach nic .. chcialem czarne 2,5 a jest czerwone 1,8 co robic ?
Cena z hard topem 5,500 bez 4 tys zlotych ... hmmm wypowiedzcie sie prosze .. z gory dziekuje pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2005-12-14, 07:15
sam hard top jest wart 2-3tys zl.wiec cos bardzo okazyjna ta cena.ja bym lykal.pare miechow pojezdzisz i po zimie sprzedasz 2x drozej.
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
duchX [Usuniêty]
Wys³any: 2005-12-14, 10:57
Tylko trzeba jeszcze zrobic bo cos koles wspomina ze blotnik i kolo rozwalone a co do ceny HardTopu to mozna kopic za 300 Euro juz spokojnie dach za granica ostatnio bylem i byl za 270 euro ale nie mialem kasy akurat na to wtedy
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2005-12-14, 12:00
pooglądajcie reszte przedmiotów użytkownika - ma pare interesujących rzeczy...
MrKrYH_e34 - myślałem, że sobie już odpuściłeś temat "cabrio"...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Chce kupic BMW e 30 cabrio szukam juz jakis czas i nie moge znalesc w rozsadnych pieniadzach nic .. chcialem czarne 2,5 a jest czerwone 1,8 co robic ?
Cena z hard topem 5,500 bez 4 tys zlotych ... hmmm wypowiedzcie sie prosze .. z gory dziekuje pozdro
MAm około 40km do Inowrocławia moze w piątek będe tam leciał-tylko ze aukcja została usunięta
_________________ BIA�E MOGĄ WIĘCEJ
...tylko i wylacznie bety;)
dobra panowie nie fatygujcie sie .. jesli jeszcze bedzie to pojade i sam to oblukam w sobote czy w niedziele.... wqrza mnie tylko ten kolor i ten silnik ... nie jest to co bym chcial ale cena jest dobra .. hmm to se mam dylemacik .. pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Witam, a masz kontakt do goscia jakis, bo ta aukcja juz nie jest aktualna!! Ja tez do niego dzwonilem o ten daszek i za 1,500chce oddać!! Tylko wykasowlaem nr tele:(
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach