Pomóg³: 11 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Warszawa Skorosze
Wys³any: 2006-01-18, 01:26 ktoÅ› z wawy chÄ™tny na gorzałę hurtem?
No wieć wujek jako ochrona w przewozach regionalnych jeździ do czech co jakiś czas i może przywieźć nieoclone różne dobre towary, wspomianł cos o 11zł za litr (bez prowizji )
Na przykłąd ostatnio na topie jest finlandia.
Jutro zapodam konkretny cennik
dwójka bachorów do wykarmienia, student, dorabia jak się da ... pomózcie z korzyścia dla obu stron
czy sa chętni na zapasy?
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2006-01-18, 01:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2006-01-18, 06:29 Re: ktoÅ› z wawy chÄ™tny na gorzałę hurtem?
SmasherE30 napisa³/a:
No wieć wujek jako ochrona w przewozach regionalnych jeździ do czech co jakiś czas i może przywieźć nieoclone różne dobre towary, wspomianł cos o 11zł za litr (bez prowizji )
dwójka bachorów do wykarmienia, student, dorabia jak się da ... pomózcie z korzyścia dla obu stron
czy sa chętni na zapasy?
Chyba nie finlandia tylko Helsinki - bo tak nazywa sie ta vodeczka w prostokatych butelkach,słodziutka,popity nawet nie trzeba rozpływa sie w ustach - jak ja nie lubie vodki wogole ta akurat napiłem sie bez zgrzytów ze to dyfteryt.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 29 Mar 2004 Sk±d: z stÄ…d
Wys³any: 2006-01-18, 07:36
yo!
Już niechleje tyle bo Monika jest na miejscu teraz tylko browarek
pozdro
PS wstaw fotke trunku bo baby odemnie z roboty są zainteresowane małymi zakupami
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2006-01-18, 09:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pomóg³: 11 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Warszawa Skorosze
Wys³any: 2006-01-21, 23:09 Re: ktoÅ› z wawy chÄ™tny na gorzałę hurtem?
Menel czytaj uwazniej
SmasherE30 napisa³/a:
kirek napisa³/a:
SmasherE30 napisa³/a:
czy sa chętni na zapasy?
Chyba nie finlandia tylko Helsinki - bo tak nazywa sie ta vodeczka w prostokatych butelkach,słodziutka,popity nawet nie trzeba rozpływa sie w ustach - jak ja nie lubie vodki wogole ta akurat napiłem sie bez zgrzytów ze to dyfteryt.
No Kirek masz racje ... wiesz jaki ze mnie pijok