witajcie..pewnie juz czesc Was slyszala o moich problemach i klopotach z Moim nowym nabytkiem e34 520i.samochod ten zjadl mi troche nerwow i pieniedzy..
dlatego postanowilem zrobic zamiane i wrocic do "korzeni" czyli e30..
chcialbym sie zapytac co o tym sadzicie i poradzic sie zeby nie popelnic kolejnego glupstwa..
Tu podaje linka do autka na ktore chce sie zamienic..
LINK
czekam na wszelkie opinie i sugestie..
pozdrawiam..
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2006-01-21, 00:16
wydech max porazka...
zderzaki w czarnym kolorze..cos nie tak ! tylko w 316 tak bylo
poza tym za 4500 nasz na niemieckich taflach igle..a za swoja spoko wezmiesz 8000..
szukaj dalej.nie warto!
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
ziolo widze ze jestes na maxa zdesperowany ... niby nic nie mam do e 30 .. ale przesiasc sie z wiekszego i naprawde fajnego auta po jakims tam finansowym wkladzie na e 30 ktore jest mniejsze nic o nim nie wiesz .... chyba to zly pomysl .. ale jak pisalem wczesniej to desperacja tak ? pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
menel masz racje tam byla przekladka auto jest zarejestrowane jako skladak z tylu jak sie dojbrze przyjzec to sa tam jeszcze bembny..
krychu niestetety jestem w desperacji to auto Mnie dobija,wysiadla mi pompa paliwa i wogole juz mam go dosc:/:/:/.
a wlasnie moze ktos ma jakas na zbyciu(jak cos prosze na pw),bo u Mnie w kraku pompa paliwa do e34 to towar deficytowy..
koles od tej e30 chce do Mnie nawet porzyjechac na wlasny koszt z olsztyna(jakies 550km) wiec JA nic nie ryzykuje,najwyzej odesle go z kiwtkiem..
pozdrawiam
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 17 Kwi 2005 Sk±d: /K/R/A/K/O/W/
Wys³any: 2006-01-21, 16:21
ja bym sie na Twoim miejscu nie zamienił , tamta e30 w poównaniu z e34 wygląda jak trup , moze to juz koniec usterek? zrobisz pompe i bedzie lux.A jak sie okaze ze kupisz tamtą e30 i za miesiąc będzie powtórka z rozrywki? Nie mysl sobie ze wszystko wyjdzie podczas oglądzin.
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2006-01-21, 18:51
ziolo,jak tamten chce do ciebie przyjechac to tez moze miec jakies usterki aby szybko opchnac .poza tym porownaj ceny.ty nawet jak wystawisz swoja na sprzedaz to znajdziesz kupca przynajmniej o 2 tys.zl wiecej niz warta jest tamta e30.
co do przesiadki z e34 to takowa wlasnie zrobilem.mialem e34 530 i jednak to nie to.fakt ze jest max wygodna ale latanie bokami jest jakies dziwne a raczej o to mi najbardziej chodzi.
czas na wieksza bete jeszcze przyjdzie...jak na razie jest czas wyglupow
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach