BEEMKA - KLUB Strona G³ówna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
rozpórka E30
Autor Wiadomo¶æ
Adi 
urzędas

Pomóg³: 14 razy
Do³±czy³: 30 Sie 2005
Sk±d: Hindenburg OS
Wys³any: 2006-01-20, 14:15   rozpórka E30

Siema!
Jak w temacie http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=4606540361
To jakaś samoróbka? Warto się w taką pakować? Cena zachęca ale jakoś nie wygląda za solidnie.

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

SmasherE30 
CoÅ› tam wiem

Pomóg³: 11 razy
Do³±czy³: 19 Mar 2004
Sk±d: Warszawa Skorosze
Wys³any: 2006-01-20, 14:20   

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja bym to przykleił pod hasłem DRUT ROKU :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

Adi 
urzędas

Wys³any: 2006-01-20, 14:45   

aż mi wstyd :oops: ale zawsze warto zapytać a tak to teraz sie przynajmniej moża z tego pośmiać :D :D :D

korzuch 

Pomóg³: 2 razy
Do³±czy³: 29 Mar 2004
Sk±d: z stÄ…d
Wys³any: 2006-01-20, 15:03   

yo!
Jest zajebista wstawie sobie do mojego widlaka jako wieszak na mojÄ… moherowÄ… kominiarke :D
pozdro

duchPW
[Usuniêty]

Wys³any: 2006-01-20, 16:07   

spoko Adi - Smash nie śmieje sie z Ciebie tylko z rozpórki.... bo trudno sie nie śmiać - ktoś szuka jelenia - takiej nie załozyłbym nawet do roweru, bo na większym wyboju z rozpórki zrobiła by się harmonijka

jak koniecznie chcesz coś kupić, to poszukaj jakiejś normalnej, a ta aukcje śmiało można wkleić do HUMORKU :wink:

Adi 
urzędas

Wys³any: 2006-01-20, 16:19   

Właśnie się rozglądam powoli za jakąś. U nas mało tego a jak są to troche kosztują. Może jak znajomy pojedzie do niemcowni to coś fajnego znajdzie za normalną cene.

center 

Pomóg³: 17 razy
Do³±czy³: 31 Lip 2004
Sk±d: Katowice
Wys³any: 2006-01-20, 17:49   

ja wiem z czego to jest!!!!
z krzesel ze szkoly, prawie identycznie wygieta :) :) :) :) :)

mgr inż. Jędrek ;)

IPLO 

Do³±czy³: 26 Sie 2005
Sk±d: HAMBURG I POLSKA
Wys³any: 2006-01-20, 20:31   RRR

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JEDNYM SLOWEM DOWIDZENIA :lol: :lol: :lol:

Menel 

Pomóg³: 10 razy
Do³±czy³: 23 Lis 2004
Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2006-01-21, 18:58   

jezeli szukasz to zobacz jaka ostatnio barabus kupil do swojego isa..polerowana.

Arczi e30 
ZBANOWANY

Pomóg³: 2 razy
Do³±czy³: 09 Wrz 2004
Sk±d: PÅ‚ock
Wys³any: 2006-01-21, 19:27   

jesli gość sprzedałby to za 50zł to niezły interes by zrobił...ogolnie jak zawiecha ma być wzmacniana czymś takim to już lepiej jak wogóle jest niewzmacniana ... dla mnie koleś zrobił kichę i jeszcze chce to komus wcisnąć

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: