Na wstępie chciałbym sie przywitać ze wszystkimi ,niektórzy może mnie kojarzą ponieważ byłem kiedyś zarejestrowany na Waszym forum ale jeszcze przed reorganicacją. Inni mogą kojarzyć z I Zlotu BMW w Tarnowie gdy miałem kiedyś E36 Coupe. Teraz poruszam sie takim ciasnym ale własnym Cabrio które chciałbym Wam zaprezentować.
Pokasowałem te stare zdjecia i dziś wrzucam najaktualniejsze z sesji wiosennej
Sorry za wielkośc ale nie znam sie i nie umiałem zmienić rozmiaru
Nie jestem fanem e36, ale Twoja kabriuska bardzo mnie się podoba, bardzo ładne koła i ogólnie super-wygląda. Nie znam się na nich, ale to jest chyba jakiś M-pakiet co? chodzi mi o zderzaki, progi, lampy no i oczywiście lustra.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Gratuluje pięknego auta!!Jezeli dobrze kojaze widzialem na zywo tydzien temu na grosarze jak myles tylko na stalowkach ,ale te felgi cudo!! Jeszcze raz gratuluje
Gratuluje pięknego auta!!Jezeli dobrze kojaze widzialem na zywo tydzien temu na grosarze jak myles tylko na stalowkach ,ale te felgi cudo!! Jeszcze raz gratuluje
trzebabyło jakoś tą sól spłukać , o ile dobrze pamiętam to byłeś bodrowym sedanem E36
pełen bedzie jak założe felgi które leżą jeszcze dziewiczo w garażu
apropo zegarka to tez sie dziwie bo to jest wersja INDIVIDUAL a wyszła z fabryki bez komputera , myślałęm nawet nad dołożeniem kompa ale za dużo zabawy , wiec pozostawie tak jak wyszło z oryginale.
może sie to wyda niektórym dziwne ale miałem wczesniej coupe i praktycznie nie ma róznicy nawet na +cabrio bo ma lepsze ogrzewanie ,a wygłuszenie tego samochodu cały czas mnie zadziwia
Dokładnie bordowym sedanem byłem. Chcialem jeszcze dodac ze fajny masz tarnowski numer rejestracyjny hehe ! Kolejne fajne autko na tarnowskich drogach!!
Bardzo ładna furka zbytnio nie przepadam za e36 ale ta jest git
Dokładnie tak jak piszesz ja tez nie przepadam za e36 - ale niektóre tak wygladaja ze ciesza oko.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Sliczne cabrio wywali tylko brewki
A mozesz zdradzic jakie opony masz naciąniete na te fele
Na temat brewek wyżalałem sie na innym forum bo nie moge ich ścianąć , sa to oryginały KAMEI przykręcane od góry a na kierunakach są na kleju, i problem tkwi w tym ze klej nie chce zejsc z kierunków , a szkoda mi ich bo sa dośc nietypowe dymione na niebiesko. Moze na tym forum ktoś mi poradzi jak to ściągnąc żeby nie naruszyć kierunków.
Felgi Brock B1 tył 10 cali 245/35/17 przód 8,5 cala 215/45/17
[ Dodano: 2006-02-09, 19:39 ]
Przemo napisał/a:
Dokładnie bordowym sedanem byłem. Chcialem jeszcze dodac ze fajny masz tarnowski numer rejestracyjny hehe ! Kolejne fajne autko na tarnowskich drogach!!
no kurde juz nie wiem co sie ludzią bardziej podoba cabrio czy ten numer
Wiadomo auto no i fele git
Tylko dlaczego jak ktoś klepał tylne nadkola to przednie zostawił jak to wygląda przednie normalne tylne poszerzone-jak juz to albo albo ale ja wiem 10J tam nie weszło no i......... druga sprawa widać jak mniejszy jest profil opony tylniej skoro na przodzie jest 215/45 to tył powinien mieć 245/40-tak jak ma orginalnie emka albo 235/40 tez by sie naciągnęło a nie 245/35-jak tak to 215/40 i bedzie równo!!!
P.S. Tak apropo wiem, że ta auto niegdyś jeżdziło w BOLESŁAWCU a tam jeżdzą konkretne beemki uwierzcie mi
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!