Pomóg³: 7 razy Do³±czy³: 28 Cze 2004 Sk±d: Chojnice
Wys³any: 2006-02-19, 12:00 Nowa Zagadka!-Konkurs!
Witam.
Dzisiejsze zadanie polega na odgadnięciu średniego zużycia paliwa jakie pokazał komputer pokładowy w mojej e30.Jazda była krótka,od elektryka do mnie do domu - 3,6km,jechałem spokojnie,kilka razy stałem na skrzyżowaniach.
Podajemy wynik z dokładnością do jednego miejsca po przecinku np. 4,7
Nagroda czeka(piękny plakat stuningowanej e36)
Życzę miłego strzelania
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Misiek....... jak zimny silnik to staiwam ze spala ci 17/100- wiec daje 12,8 litrow,
jak cieply to 14 na 100-> wiec daje 10,55 litrów.......no nie?
ps. wygralałam mam nadzieje???????
Miruska
Ostatnio zmieniony przez mira_croft 2006-02-19, 12:30, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Pomóg³: 11 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Warszawa Skorosze
Wys³any: 2006-02-19, 12:23
zaleznie od tego czy elektryk był dobry czy zły i co dłubał, oraz czy silnik podczas ruszania stamtąd był ciepły ...
szacuję jednak, że coś NAPRAWI� ale silnik był ZIMNY więc taka wolna jazdana zimnym silniku (bo wątpie żebyś pałował) na odcinku 3,6 km mogła zaowocowac w motroniku ML spalaniem rzędu 14,1l
A może być tez tak że nic Ci nie naprawił i był błąd komputerka i było spalanie 88,8
Wys³any: 2006-02-19, 13:23
Mira pisząc że byłaś blisko miałem na myśli tą pierwszą Twoją odpowiedź.
Ja mam czas mogę siedzieć i do wieczora,przynajmniej więcej forumowiczów sobie strzeli
P.S.Mira róziowe?
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach