Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2006-02-02, 23:32
buaaahahaha
juz wiem skad sciagniete jest to zadanie
mam na gronie takie forum jak " wyzsza szkola lansu i bansu" i widze ze noker tam lata
a tak poza tym to piotrek jest spoko.mial zajebista fure e30stke. nawet raczej najlepsza na tym forum,nie wazne ze 320 .liczyl sie lans i bounce i szkoda jej.spoko ziom
ooooooo zmiana opisu. dowiedzialem sie ze piotrek jednak nie jest taki glupi i ma nadal swaja beatke.
no no tez bym jej nie oddal bo jednak cosik nia reprezentuje.
pozdro piotrek 8)
i odsniez ja czasami bo wiesz..o niunie trzeba dbac 8)
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Krakow/Tbg
Wys³any: 2006-02-03, 00:05
ciekaw jestem czy faktycznie pje tyle co mowi
tak to super gosc - chetny do pomocy, lubie z nim pogadac o :cenzura: maryny nocami na gg bo tylko on jest taki wariat zeby siedziec tak dlugo jak ja 100 lat dla niego, jego kobiety i bety
pozdro
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2006-02-03, 00:49
no niestety pije tyle co pisze bo wiekszosc z was wie dlaczego..mala tragedia w rodzinie.
ale poza tym lubie sobie wypic ale nie byle co. tylko prawdziwy ruski spiryt zrobiony wlasnymi sposobami.
a urbi? eeh takie male dziecko tez taki bylem 13 lat temu dobry tjuner rosnie z chlopaka i aby tak dalej aby sie nie przestawil na jakas calibre
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
To kogo ja mam k... opisać
Wszystkich "czech"?
Noker -dobry człowiek, co muchy nie skrzywdzi , rozsądny , 8) człowiek z rodziną na karku i nadal "trójką" w automacie (jak tak można ), nie "burdzi" się na forum i ma czasem niezłe akcje.
Słyszałem, że nieźle lubi dać w szyję, ale nie ma głowy do tego
_________________ Weteran
duchPW [Usuniêty]
Wys³any: 2006-02-06, 11:31
�ukasz, to gość, który chce mieć najszybsze auto.... choć nie lubi szybko jeździć, ale jeszcze bardziej nie lubi druciarstwa
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 29 Mar 2004 Sk±d: z stÄ…d
Wys³any: 2006-02-06, 11:39
yo!
Menela nie znam osobiście noker wali w czape i ma łeb do tego poweirdzone i sprawdzone piteks z otfoska wali na maxa ale sie nie zatacza łukasz nadaje sie na kierowce pekaseu z zagórek dolnych
pozdro
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 12 Wrz 2005 Sk±d: Pacanów..... :))))))
Wys³any: 2006-02-06, 15:45
Hehe..Korzuch-swój chłop....
Posty zawsze rozpoczyna swoim "yo!"...
zawsze potrafi do wszystkiego podejść z humorem i dystansem,bez niepotrzebnych emocji...
Uczynny koleś co wykazał wysyłając ludzom płytki po zlocie w tarnowie nie chcą za to żadnej kasy....(za co u mnie ma przy najbliższym spotkaniu flaszke..... )....
PozdrOOfki....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Pomog³a: 7 razy Do³±czy³a: 23 Pa¼ 2004 Sk±d: Radom
Wys³any: 2006-02-06, 15:54
A cóż to za plotkarski temat ? I kto to założył, "Nokerus" ?
"Chopie" ! Miałam Ciebie za poważniejszego, niż jesteś, bo jesteś czasami "zakręcony". Całe szczęście, że pozytywnie.
Grzesiu!
Uwielbiam Twoje "odjazdowe i wystrzałowe przerzutnie" /tzn.: porównania i określenia/ których nie szczędzisz w swoich postach, ale masz rację, bo:
>>Jeśli twoja silna wola jest silniejsza od ciebie, to z życia nie masz żadnej przyjemności<<
Pozdrowienia i całuski - M.
Kordi jak sama miejscowosc w której mieszka Pacanów mówi wiele - wesoły,swój ziom,do tanca i do rożańca koziołek matołek.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jak zabawa to zabawa nie moge sie powstrzymac sorry:
Pscołka Maja to niezła figlara robi Kirkowi za kielich nektara - Kirek ma zeza i ciagle smierdzi siedzi na kwatku i sobie .... (spiewa).
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 31 Lip 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2006-02-06, 17:35
jinos napisa³/a:
No i koniec tematu, bo nie znam Marioli
to juz pojechales po bandzie...jak mozna nie znac Marioli...
bardzo charakterystyczna, wiecznie usmiechnieta i pozytywnie nastawiona 1 dama zlotow...
no i zawsze pod reka ma jeden ze swoich "specjalow", ktory zawsze podgrzewa atmosfere
i co ja mam teraz opisac pscolke hmm a wiec urocza namietna skromna b kobieca dojrzala potrafiaca godzinami ze mna gadac - choc nigdy tego nbie robila hehe kochajaca mojego brata kirka, aha pscolecka ma jeszcze jedna zalete ma bardzo bardzo fajne znajome w ogole opisywalbym godzinami fajna zabawa ja chce jeszcze opiswyac kobiety pozdro heheh
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 12 Wrz 2005 Sk±d: Pacanów..... :))))))
Wys³any: 2006-02-06, 18:09
Oooo....... Kryha to nie przepuszcze musze go opisać.....
MrKryh-czyli Przemek....
Jedna z najbardziej pozytywnie zakręconych osób które poznałem tutaj.....chłopak na prawde do rany przyłożyć.... BABIARZ....hehe....tzn baaaaardzo lubi kobiety i wszystko co z nimi związane....
Super koles na imprezy,i podrywy.....
Ale kiedy trzeba potrafi zachować powage i odpowiedni nastruj.....
Można pogadać na każdy temat....I o :cenzura: maryny,i o problemach dzieci w Etiopii....
Pozdro Przemas......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach