ciekawe ile mnie taka wizyta bedzie kosztowala a moze ktos napisac czy sie da wogole ja oderwac dobze zeby jej nieporwac i jak to zrobicc???dzieki pozdor
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
duchPW [Usuniêty]
Wys³any: 2006-02-18, 15:07
jak się samemu nie umie, to najlepiej jechac do zakładu gdzie wstawiają szyby samochodowe - poza tym kiedyś już chyba był podobny temat
ciekawe ile mnie taka wizyta bedzie kosztowala a moze ktos napisac czy sie da wogole ja oderwac dobze zeby jej nieporwac i jak to zrobicc???dzieki pozdor
naklejka kosztuje chyba 5 albo 25 zl
oderwac ja w calosci nie da rady ; tam jest takj mocny klej ze nie da sie i juz
wlasnie mi sie przypomnialo ze ja jeszcze swojej naklejki nie przykleilem
W firmie, która zajmuje się montażem szyb odkleili naklejkę od starej szyby po podgrzaniu i nie został na niej nawet gram kleju. Więcej problemu było z przyklejeniem jej na nową szybę, ale udało się i jest prawie idealnie. Nowa naklejka w wydziale komunikacji w Ożarowie Maz. kosztowała w grudniu 35 zł.
Pomóg³: 14 razy Do³±czy³: 30 Sie 2005 Sk±d: Hindenburg OS
Wys³any: 2006-02-18, 18:35
w rozporządzeniu dotyczącym wyskokości opłat za wyd. dowodu rejestracyjnego pisze wyraźnie "3) nalepkę kontrolną na szybę pojazdu - 16,50 zł." Urzędy nie mogą sobie same ustalać wysokości opłat no chyba, że do tej naklejki jest coś jeszcze dodawane. Najlepiej niech się wypowie kolega KUJON.
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 09 Lut 2006 Sk±d: Tarnów
Wys³any: 2006-02-20, 14:51
hehehe nie wiem skad macie takie infeormacje ale naklejka we wszystkich urzedach w RP kosztowała i kosztuje zawsze 16,5zł + 5zł za podanie w sprawie wydania nowej nalepki + 0.50gr za każdy załącznik do podania . Nie trzeba przynosić resztek starej nalepki ani nic podobnego , sprawe załatwia sie od ręki w urzedzie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach