Zaglądam do was od jakiegoś czasu i tak sobie myślę, że wypadałoby zapodać jakieś foty swojej buńki
Buńka przyjechała od turka z komisu (szrotu ) z pod Bottrop, jak się bardziej przyjrzeć fotom to widać, że jest kilka żeczy do poprawy, ale jak to się mówi "życie drogie, a pić się chce" i ciężko jest odłożyć monete
Dziękóweczka wszystkim za pozytywne opinie a teraz opiszę co mam zamiar zrobić.
Na pierwszy ogień wszystkie amorki na nowe, te są za miękkie już i przy okazji moge pomyśleć o glebie Poprawki blacharsko lakiernicze, szczególnie prawy błotnik i dźwi i parę innych pierdół technicznych. Myślę o wiekszej feldze, ale te co mam są kozackie(TRy 8) ) i jedynie co przemawia za zmianą tych felg, to problem z nowymi oponami i trochę je juz podrapałem. Co do zmian wizualnych to generalnie mam zamiar wzorować się na tych fotach
Jak widać nie kręca mnie białe migacze i czarna nerka w e34
Pomysły i inne sugestie nadal mile widziane
Pioter_W napisał/a:
śliczne auto i fajne zdjęcia ... musisz ją lubić co
P.S.
wywal ///M-kę z klapy
Wreszcie ktoś wpomniał o eMce na klapie już ją zrywałem na warsztacie gdy mnie wujek powstrzymał, że niby ładnie wygląda, juz sam nie wiem A czy ją lubię chyba tak bo pomimo, że lubi paliwko to i tak się cieszę jak nią jadę. A foty i filmiki lubie robić np. takie dwa pseudo dzieła Universam Grochów 1&2 link raz działa raz nie
hie hie się z deka rospisałem
czyli poprostu robisz Pakiet M5 no i wzór będzie, kup nowe 17stki M5 a te TR'y zostaw sobie na zimke a z tym znaczkiem M to tutaj jest taka TRADYCJA z dziada pradziada emblematy M zrywamy tego samego dnia co kupujemy auto
Wgniotka jest też na prawych dźwiach i masce, wszystko to po wielkiej burzy ubiegłego lata. Tak nawiasem pisząc to szukam blacharza-lakiernika i jak słyszę ceny za zrobienie całego auta to prędzej przesiądę się do 525 24V oczywiście e34 na wąskim grilu