Wysłany: 2006-09-09, 20:39 WSZYSTKO O POLERCE FELG!!!
Witam!!
Chcial bym o informacje i duzo fotek od fanow ktorzy mieli stycznosc z polerka aliminiowych kulek.Moje pytania dotycza :
1)Jak trwalosc z polerowana felga(Utlenianie itd)
2)Czy mozna polerowac w roznyn sposob tzn na mniejszy polysk ,wiekszy i ciemniej ,jasniej
3)Czy po polerowaniu sie je lakieruje.Z tego co slyszalem od kogos to trzeba jakims lakierem bo ineczej po 2 miesiacach po felgach
4)czego uzywac do utrzymania takiej felgi i jak czesto ja smarowac tymi specyfikami
5)podobno zero chemicznych srodkow.
6)jaki koszt polerki np 4 szt w 17 calach
I ogolnie kto co wie i ma fotki niech zamieszcza. Zbieram info bo planuje swoje spolerowac na nastepny sezon a nie chce ich zniszczyc.Dzieki.
Menel pewnie wzdychasz."a ten znowu z tym swoim zachowawczym podejsciem do tej polerki" .Ale rozumiesz.Lepiej wybadac temat niz go po tem skaszanic bo sie o niczym nie wiedzialo.
Wysłany: 2006-09-09, 22:22
1.lipa
2.jak zle spolerujesz bedzie ciemniej , jak lepiej to jasniej
3.bron boze ! traci wtedy okolo 30-40 % efektu
4.najlepiej tak czesto jak myjesz autko
5. tylko ludwik rozcienczony z woda
6.zalezy gdzie.moze uda mi sie tobie zalatwic za 400 zl komplet 17"
polecam poczytac (i nie zadawac pytan bo cie zdepcza) na www.cultstyle.pl
na wszystkie pytania znajdziesz dokladne odpowiedzi.
Wysłany: 2006-09-10, 14:07
www.polerka.tk tam zapewne gość Ci nie zdradzi czym robi i jak to zabezpiecza ale napewno zrobi je na lśniące bustwo za całkiem nie dużą kase (tak mi się wydaje) za 17" kpl. 420 zł
Pzdr.