z wyposażenia taki pół golasek , fabryczny M-Technik 2 łącznie z kierownicą, gałką zmiany biegów, lusterkiem i czarnym sufitem, elekt. lusterka reszta na korbę
stan, hm... jak nowy , po prostu jedzie się jak nowym, przebieg 144 tyś km mówi sam za siebie, albo ktoś bardzo go oszczędzał albo jest oryginalny
lakier oryginalny, nie bita i nie malowana... choć lekko spłowiała, najbardziej widać na listwach bocznych M-Techa
minus to kilka oznak korozji, dwie małe kropki z tyłu pod spoilerem, na progu po otwarciu drzwi pasażera i nadkola aż strach pomyśleć co może mnie czekać pod pakietem, no ale co tam, było by za kolorowo
zresztą co tam, oceńcie sami, ja się ciesze jak małe dziecko, napatrzeć się nie mogę... tym bardziej po pół rocznej przerwie ! fotki z wnętrza być może juto, zatrzasnąłem kluczyki w aucie z podniety i teraz nie mogę go otworzyć... czekam na drugi komplet
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
na fotkach wyglada na bardzo ładną, ciekawi mnie jedna rzecz. Pół roku bo nie wiedziałeś co chcesz czy już zrobiło się tak trudno kupić cos ciękawego nawet za rzeką??
na fotkach wyglada na bardzo ładną, ciekawi mnie jedna rzecz. Pół roku bo nie wiedziałeś co chcesz czy już zrobiło się tak trudno kupić cos ciękawego nawet za rzeką??
... brak funduszy, budowa domu... ale problem zażegnany
A tak wogóle to plastik zostaje czy będziesz demontował ?
hehee... to pytanie nie na miejscu pewnie że zostaje, nie po to szukałem takiej w fabrycznym Mtechu żeby teraz to ściągać..... wiem wiem co kiedys mówiłem
�adny oryginalny M-Technik, ale co do pełnej oryginalności lakieru to bym polemizował, lewy przedni błotnik ewidentnie był malowany, ma ciemniejszy odcień, poza tym małym mankamentem to ładna baza do modów.
Ostatnio zmieniony przez gibki E30 2009-05-30, 09:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
�adny oryginalny M-Technik, ale co do pełnej oryginalności lakieru to bym polemizował, lewy przedni błotnik ewidentnie był malowany, ma ciemniejszy odcień, poza tym małym mankamentem to ładna baza do modów.
listwa Mtecha na tym błotniku jest ciemniejsza... to sie zgodzę, ale na pewno nie błotnik
listwa Mtecha na tym błotniku jest ciemniejsza... to sie zgodzę, ale na pewno nie błotnik
Spójrz sobie na 3 zdjecie od dołu, tam najbardziej widac jak sie błotnik odróznia odcieniem od innych elementów karoseri
Piękne auto, a znając ciebie będzie jeszcze piękniejsze. I to już niedługo
gibki E30, Jeżeli BARABUS napisał że nie był malowany błotnik to pewnie tak jest. Zdjęcia czasem dają złudny obraz stanu rzeczywistego (odbicia świetlne)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach