wydaje mi sie ze to auto juz kiedys bylo u nas na forum (jakies 2 lata temu chyba nawet) bardzo czesto widze ja z przez okno w pracy jak wyjezdzasz z stella sawickiego w prawo na jana pawla obok euromarketu
piekna jest bardzo ladnie sie prezentuje na drodze
pozdro
Dobrze wygląda fajny kolor i środek przyjemny dla oka
Tylko dlaczego jeszcze je nie widziałem na mieście
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
super sedanik - na żywo robi wrażenie, kolorek jeden z moich ulubionych, teraz jeszcze na glebie robi robote jak dojdzie szerokości na RMach to bedzie bajecznie pozdro
niech zgadne, podbitke na klapie bagaznika tez masz? bardzo bardzo kolorek jeden z trzech slysznych w e30 progi od touringa na + dbaj o Nia dbaj i bardzo dobry pomysl z lotka, e30 potrzebuje czegos dyskretnego na klapie
pozdrawiam
_________________ Życie bez wymarzonego samochodu wydaje sie trudniejsze...
no to potwierdzam swoja teorie ze w 90 roku szla seria dwulitrowek w kolorach calypsorot i sterlingsilber z progami, podbitka, elektryka i OBC I oczywiscie na BBSach
bardzo ladny egzemplarz, czekam na efekt z lotka! no i zazdroszcze orginalnych BH
pozdrawiam
_________________ Życie bez wymarzonego samochodu wydaje sie trudniejsze...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach