===KOZA=== Poszukaj zanim napiszesz !!! Troska-ToMojaWÄ…ska
Do³±czy³: 06 Cze 2009 Sk±d: Piotrków Trybunalski
Wys³any: 2009-08-25, 23:40
Widuje jÄ… w Tomaszowie jest fajna sztuka przyznam zapytam tylko o cztery sprawy???
1.Gdzie jest nalepka z lewej strony ??(można Kupić )
2.Czy jest Gazownia w tym aucie ? (jak jest... to szkoda )
3.Wyjmij te Blue Light Super Neony z soczewek...
4.Rozpisz się!.. jak to Szajba uczynił!
Pozdr
_________________ Wielu mówi...jesteś Szalony!!!
.. ja myślę że jestem spełniony>0)
a tak w ogole to beemka wyglada na ladna zadbanÄ…, ale co ona ma z acs'a oprocz naklejek?? fotki male nawet nie widze czy tam z tylu dokladka jest czy nie?
A wiec tak nalepki nie ma chwilowo bo była mała kraksa i jest inny błotnik ale niedługo będą , postojówki nie są niebieskie tylko białe tak wyszło jakoś na zdięciu gazu nie mam spala ok 15/stówke
oprócz nalepek acs'a ma 2 dokładki orginał jedną musiałem troche zreanimować i przy malowaniu trzeba ją też prysnąć felgi tez są acs'a w planach mam jeszcze wyposarzyć troche wnetrze bo narazie mam tylko dywaniki z logo a przydały by sie jakieś drobiazgi
-silnik seria 2.0
-sportowe spręzyny H&R
-rozpórka
-xenony 6000K
-fotele ala kubęłk recaro
-kierownica M-TECHNIC 2
-wspoaganie kierownicy
-szpera 25% była ale sie rozdupczyła
-komputer pokładowy
-szyberdach przydał by sie elektryczny tak jak i szyby
...ja bym w tego samochodu opisie nie wpisał AC Schnitzer.... obecne "ksenony" psują efekt moim zdaniem. Dobra baza do dalszych działań. Bity? Podłoga cała? Podłużnice? Lakierowany?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach