zdjęcia wgrane i co dalej? Hotlink for forums (1) ja czegoś takiego nie widze po wgraniu zdjęć;/
[ Dodano: 2009-12-21, 10:33 ]
opisze autko co i jak jak bede miec chwilke a takze dorzuće zdjęc nowych laczków na lato i jakieś foto wewnatrz:)
[ Dodano: 2009-12-21, 18:37 ]
[ Dodano: 2009-12-21, 18:53 ]
Auto kupiłem w 2006r u germańców chciałem coupe ale były same śmiecie trafił sie sedan więc go łyknąłem, w niemczech miał 2 właścicieli, ja jestem pierwszym w polsce a 3 w ogóle.
po zakupie auta dodałem oryginalne m-plastiki wymieniłam lampy tylne na z białym kierunkiem, zaś lampy przednie oryginalne soczewki ZKW zamieniłem na lampy IN-PRO także z soczewką, w środku dodałem oryginalne wstawki chromowane czyli ramki przycisków sterowania szybami, klamki chrom, zegary otrzymały chromowane obwódki a także czerwone wskazówki, zmieniłem jeszcze końcówkę wydechu, w momencie zakupu był remus strasznie mnie wkurzał że tak warczy,kupiłem oryginalny tłumik od e36 328i i efekt zadawalający.
samochód został wyprodukowany pod koniec 1993 silnik M50B20TU
Wyposażenie;
między innymi...
-Klimatyzacja dwustrefowa
-pompowane siedzenia na ledżwie
-pełen 18 klawiszowy komputer
-ele.szyby
-fabryczne czujniki parkowania (z nimi wyszła z fabryki )
w planach swap na M54B30 no i załozenie BBS ale trzeba czekać na ciepełko...
[ Dodano: 2009-12-21, 22:12 ]
no i oczywiście aukto nigdy nie uczestniczyło w żadnym wypadku....
Ostatnio zmieniony przez bujonik 2009-12-28, 09:30, w całości zmieniany 9 razy
bbs jeszcze nie latane były na tym aucie świeży nabytek juz się nie mogę doczekać kiedy założę...tak 17" sa po kompletnej renowacji ranty lustro śrubki złocone 24k, rotory malowane...naklejki bmw troche wyblakły
Ostatnio zmieniony przez bujonik 2009-12-27, 17:35, w całości zmieniany 2 razy