Z racji tego że poprzednie beemki sprzedane a żona nie miała czym się przemieszczać kupiłem jej takie "cudo". E36 nie podobały mi się nigdy - jechałem do handlarza po E46 no ale ta ujęła mnie kolorem . Sierrarot - żona też się zakochała - i kolor naprawdę niepowtarzalny - jeszcze nie spotkałem E36 w sedanie w tych barawach.
Normalne 318i w pełnym Mtechniku, 1 właściciel, 150 tyś przebiegu książka serwisowa, nowe opony itp itd. W samochodzie od zakupu - czyli od czerwca za dużo nie robiłem - poza zmianą hamulców na ATE ( poprzednie spalone na włoskich górach), zmiana oleju, świec filtrów itp, kilometrów nalatane 17 tyś (5 tyś w wakacje zaraz po zakupie), średnie spalanie ok 7-7,5 litra.
Wyposażenie dość dobre, klimatronik, grzane sporty, alcantara - miód wóz, zawias m więc prowadzi się także spoko.
Na wiosnę planuję założyć nowe koła - takie same jakie są teraz tylko 17. I zmienić amortyzatory na Bilsteiny
Ze strat to jakaś świnia ukradła mi oryginalną zaślepkę haka do przyczepy - a nowa kosztuje 280 pln...... więc zamówiłem cały dyfuzor już bez zaślepki .
Może ktoś doradzi jaki zawias sprawić w aucie - nie może być za twardo - jeździ nim żona z dzieckiem - ja bardzo rzadko. Mam w planie Bilsteiny dedykowane do Mtechnika - chodzi mi po głowie także zestaw FK lub Vogtlanda - do dostania na alledrogo.
Fajny kolorek, ja w e36 mam amortyzatory zółte MTS technik ze standardowymi m pakietowymi sprężynami. Jest ok, ładnie się prowadzi, ani nie za twardo, ani nie za miękko.