yo!
niewiem co zrobic na nastepny sezon w planach
- pomalowac lusterka w kolor budy
- ringi
- kolorowa polerka felg
- zawiecha -60/-80 no minimum -60/-60
co o tym sądzicie a może jakies wskazówki
aloha bracia i siostry
-białe pasy przez środek
-rigery
-neony z każdej strony
-chromy z tesko na lusterka i listwy bedą pasowały do Twojego auta (mam na myśli felgi)
-magnetyzer i przycisk na kiere od M5
-najlepiej jeszcze gałke zeby przy tej mocy łatwiej krecic
-wydech KM malon
-nerka cala w chrom
-na szyby folia jakas ciemna wlasciwie moze nie przeciez Ciebie i tak nie widac zza kiery
-konicznie malowana deska i kokpit troche niebieskiego Hameraitra mi zostalo po malowanieu ogrodzenia po starej znajomosci oddam z walkiem
darmowe wczasy AA i zaszywke mozemy strzelic ze skladek klubowych
ja bym zrobił badlooka, jakies ciekawsze zderzaki z laminatu+ progi, ewentualnei poszerzenia na koła i jakis super spojler na tył, moze cos w tym stylu tylko dla e36:
mysle ze z takim cudem przykłówałbys sporą uwage
_________________ kto nie wybacza pomylek?- Kobiety i tetris na 19 levelu
Tak Korzuch.Jak najbardziej dobra zawiecha i ja preferuje tylko gwint.To trzyma sie jezdni i dopiero wtedy doceni sie autko.Wiem bo kumpel mial taka coupe na takim zawiasie i naprawde na sile mnie wyciagal z niej po tym jak sie przejechalem.Ja moze na lato szarpne.Troche to boli kieszen bo to 4 do 5 tys koszt ale jak ta jazde sobie przypominam to w kazdy zakret wchodzisz pelna para i wtedy nie szukasz prostych tylko pieknych lukow .Zaraz jeszcze zobacze fotki jak ona wyglada przypomne sobie i cos dodam.Lusterka jak sa czarne to jak najbardziej maluj w kolor nadwozia. 8) 8)
mnie sie bardzo podoba ta Twoja bmka i mam co do niej pewien plan Ja bym dał lusterka pod kolor i zderzaki jesli sa jeszcze czarne. Zawieche tez z jakas fajna gleba, lepsza niz teraz.
_________________ kto nie wybacza pomylek?- Kobiety i tetris na 19 levelu
.Dodaje jeszcze tylko tyle.Korzuch dla mnie to koniecznie m pakiet wtedy bedzie zajebiscie wygladala i moze nawet nie caly bo progi czy listwy na drzwi nie sa tak istotne ale przedni i tylni zderzak plus lusterka wtedy efekt: Wlasnie taki.Ludzie na zlotach na ulicach nie przejda obojetnie i wtedy bedziesz czesto na swiatlach obserwowal katem oka jak gosc robi aparatem z telefonu fotki twojej bryki by pokazac bliskim jak powinno wygladac prawdziwe bmw.No i gleba i jestes MISTZ.Moze sie nie znam ale dla mnie tak powinno wygladac e 36.Pozdrawiam i mam nadzieje ze widzimy sie na majowce juz po modyfikacjach.Zdradze ci ze u siebie planuje wrzucic gwint i poprawic hamulce czyli tarcz i klocki.Apropo moze znasz jakies dobre firmy sprawdzone.Bede tez poprawial lakier.Blotniki rozszerzone sa matowe no i maska z usunietym znaczkiem i sladem po nim.To mnie rozbraja i to tez poprawie.Narka
yo!
zawiecha to sprezyny sachsa - czerwone + złóte amory spaxa z regulacją twardosci -xx/-xx (napewno nieenduro ) wydech firmy ERNST neonów niemam dopiero kupiłem lampy INPRO i czekają na montaż
pozdrawiam
Widze, że ruszyłes z modyfikacjami Korzuch.To dobrze .Ja w swojej w kwietniu troche pogrzebie,pozbieram ja do kupy.Pozdrówka
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
yo!
firma INPRO model BLACK CLEAR na żarówki H1 i z ringiem na postoju bez głupiej technologii LED bo cos do niej niejestem przekonany cena normalna 800 pln + koszty wysyłki pokazały sie teraz na alledrogo wiec sie spieszyc z zakupem ja czekałem 4 tyg jak dla mnie firma FK ma zbyt nowoczesna soczewke a inne firmy np SONAR itp itd to szajs bez obrazy dla kogos kto je ma a zakup tych swieczników odbył sie po konsultacjach z naszymi lansiarzami z forum ktorych KAMIL juz wymienił i w tym miejscu chcialbym ich pozdrowic
pozdro i wesołych swiat
Nawet ładne te lampy, ale ciekawe jak wykonanie, wkońcu In Pro to to samo co Depo(tyle że In Pro to niemiecki dystrybutor lamp produkowanych przez Depo).
Korzuch.Ladnie ładnie tylko muslałem że już foty twojej bawarki a tu tylko lampy. Zakładaj na bawarke i dawaj fotki.Jak trzymasz polerke Borbetów w takiej czystosci jak wczesniej (zlot Toruń 2006)?To jedna z ładniejszych e36.Pozdro
Blacharz Czy wyczuwam tam poszerzenia pod 10 cali.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Korzuch jest za miękki Kebab na 10 cali będzie dalej latał na tych lusterkowych felgach.
Lampy fajne dobrze,że kupiłeś to już nie będziesz dzwonił do mnie
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-04-08, 09:02
chyba widziałem wczoraj e36 ale z jednym takim reflektorem (świeżo kupiona) - szkoda, że nie porobiłem fotek...
Korzuch -myslałem, że zmieniasz bryke...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
yo!
firma INPRO model BLACK CLEAR na żarówki H1 i z ringiem na postoju bez głupiej technologii LED bo cos do niej niejestem przekonany cena normalna 800 pln + koszty wysyłki pokazały sie teraz na alledrogo wiec sie spieszyc z zakupem ja czekałem 4 tyg jak dla mnie firma FK ma zbyt nowoczesna soczewke a inne firmy np SONAR itp itd to szajs bez obrazy dla kogos kto je ma a zakup tych swieczników odbył sie po konsultacjach z naszymi lansiarzami z forum ktorych KAMIL juz wymienił i w tym miejscu chcialbym ich pozdrowic
pozdro i wesołych swiat
No nawet z tych lamp nie bedzie obory za duzej. Chociaz ja jakos fanem "oczek" nie jestem mogles juz ta kase xenon wladowac, byloby pro:)
Nie jest zle tak czy owak
[ Dodano: 2007-04-08, 21:23 ]
--==maly==-- napisa³/a:
Korzuch jest za miękki Kebab na 10 cali będzie dalej latał na tych lusterkowych felgach.
Lampy fajne dobrze,że kupiłeś to już nie będziesz dzwonił do mnie
Korzuch dawaj foty swojej.Nie kitraj jej tam.Pokazuj pokazuj te zmiany
Korzuch u mnie kłopot z jedna felga 10 schodzi powietrze spod wentyla.Niestety cos z kołem jest.Jakas rzezba była ktos cos rozwiercał.Nie wiadomo teraz czy da sie to zrobic.Narazie też smigam autobusem.A przyszły tydzien lakiernia. Kiedy ja zrobie ta bryka żebym mógł ja normalnie pojezdzic.Chyba nigdy. Pozdro dranie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach