BEEMKA - KLUB Strona G³ówna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
[E36] korzuch ->> 325i
Autor Wiadomo¶æ
korzuch 

Do³±czy³: 29 Mar 2004
Sk±d: z stÄ…d
Wys³any: 2006-11-09, 08:07   

yo!
niewiem co zrobic na nastepny sezon w planach
- pomalowac lusterka w kolor budy
- ringi
- kolorowa polerka felg
- zawiecha -60/-80 no minimum -60/-60
co o tym sądzicie :?: a może jakies wskazówki :?: :mrgreen:
aloha bracia i siostry :D

puz 
swapownik

Do³±czy³: 05 Sty 2005
Sk±d: Czernikowo k/Torunia
Wys³any: 2006-11-09, 09:43   

-białe pasy przez środek
-rigery
-neony z każdej strony
-chromy z tesko na lusterka i listwy bedą pasowały do Twojego auta (mam na myśli felgi)
-magnetyzer i przycisk na kiere od M5
-najlepiej jeszcze gałke zeby przy tej mocy łatwiej krecic
-wydech KM malon
-nerka cala w chrom
-na szyby folia jakas ciemna wlasciwie moze nie przeciez Ciebie i tak nie widac zza kiery
-konicznie malowana deska i kokpit troche niebieskiego Hameraitra mi zostalo po malowanieu ogrodzenia po starej znajomosci oddam z walkiem
darmowe wczasy AA i zaszywke mozemy strzelic ze skladek klubowych :mrgreen:

Abarth 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Do³±czy³: 04 Maj 2006
Sk±d: Å»ory
Wys³any: 2006-11-09, 09:53   

ja bym zrobił badlooka, jakies ciekawsze zderzaki z laminatu+ progi, ewentualnei poszerzenia na koła i jakis super spojler na tył, moze cos w tym stylu tylko dla e36:

mysle ze z takim cudem przykłówałbys sporą uwage :lol: :lol: :lol:

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Do³±czy³: 10 Sie 2006
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2006-11-09, 12:07   

Tak Korzuch.Jak najbardziej dobra zawiecha i ja preferuje tylko gwint.To trzyma sie jezdni i dopiero wtedy doceni sie autko.Wiem bo kumpel mial taka coupe na takim zawiasie i naprawde na sile mnie wyciagal z niej po tym jak sie przejechalem.Ja moze na lato szarpne.Troche to boli kieszen bo to 4 do 5 tys koszt ale jak ta jazde sobie przypominam to w kazdy zakret wchodzisz pelna para i wtedy nie szukasz prostych tylko pieknych lukow .Zaraz jeszcze zobacze fotki jak ona wyglada przypomne sobie i cos dodam.Lusterka jak sa czarne to jak najbardziej maluj w kolor nadwozia. 8) 8)

Abarth 

Wys³any: 2006-11-09, 12:20   

mnie sie bardzo podoba ta Twoja bmka i mam co do niej pewien plan :D Ja bym dał lusterka pod kolor i zderzaki jesli sa jeszcze czarne. Zawieche tez z jakas fajna gleba, lepsza niz teraz.

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Wys³any: 2006-11-09, 12:20   

.Dodaje jeszcze tylko tyle.Korzuch dla mnie to koniecznie m pakiet wtedy bedzie zajebiscie wygladala i moze nawet nie caly bo progi czy listwy na drzwi nie sa tak istotne ale przedni i tylni zderzak plus lusterka wtedy efekt: :shock: :shock: Wlasnie taki.Ludzie na zlotach na ulicach nie przejda obojetnie i wtedy bedziesz czesto na swiatlach obserwowal katem oka jak gosc robi aparatem z telefonu fotki twojej bryki by pokazac bliskim jak powinno wygladac prawdziwe bmw.No i gleba i jestes MISTZ.Moze sie nie znam ale dla mnie tak powinno wygladac e 36.Pozdrawiam i mam nadzieje ze widzimy sie na majowce juz po modyfikacjach.Zdradze ci ze u siebie planuje wrzucic gwint i poprawic hamulce czyli tarcz i klocki.Apropo moze znasz jakies dobre firmy sprawdzone.Bede tez poprawial lakier.Blotniki rozszerzone sa matowe no i maska z usunietym znaczkiem i sladem po nim.To mnie rozbraja i to tez poprawie.Narka

southOFheaven 
Szydera:>

Do³±czy³: 18 Pa¼ 2004
Sk±d: PÅ‚oÅ„sk
Wys³any: 2006-11-09, 16:52   

skubana ladna e36stka :shock: jedna z ladniejszych jakie widzialem w upiekszonym oryginale (tj gleba, felgi i tylne lampy)...tylko te brewki wypad..

Abarth 

Wys³any: 2006-11-09, 17:42   

southOFheaven napisa³/a:
tylko te brewki wypad..

jeśli sie nei myle to to jest VT. Dla mnie to tez jedna leszych e36 jakie widzialem i mam zamiar zrobic sobie podobny model.

Ghost 

Do³±czy³: 06 Cze 2006
Sk±d: PiÅ„czow
Wys³any: 2007-02-22, 10:59   

:D ja tez podazam w tym kierunku ta e-36 jest taka jak powinna byc :mg:

P.S korzuch ile masz gleby i gdzie dorwac taka koncowke wydechu??

pozdrawiam

Å�ukasz 
Samotny Nawigator

Do³±czy³: 26 Sie 2004
Sk±d: W-wa
Wys³any: 2007-02-22, 11:02   

korzuch założyłeś już te neony co Ci sprzedałem?

korzuch 

Wys³any: 2007-02-22, 11:20   

yo!
zawiecha to sprezyny sachsa - czerwone + złóte amory spaxa z regulacją twardosci -xx/-xx :wink: (napewno nieenduro :prosze: ) wydech firmy ERNST neonów niemam :twisted: dopiero kupiłem lampy INPRO i czekają na montaż :wink:
pozdrawiam

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Wys³any: 2007-02-22, 13:33   

Widze, że ruszyłes z modyfikacjami Korzuch.To dobrze .Ja w swojej w kwietniu troche pogrzebie,pozbieram ja do kupy.Pozdrówka

korzuch 

Wys³any: 2007-04-06, 13:21   

yo!
nowe swieczniki przed montazem bo ałto stoji i bladej twarzy zwanej :arrow: blacharz :jupi: :jupi:

pozdrawiam
PS jak zamontuje to zrobie foto :jupi: :beer: :jupi:

sybir 
wiatr z dupy

Do³±czy³: 13 Pa¼ 2004
Sk±d: ze wsi
Wys³any: 2007-04-06, 13:25   

No to czekamy na fotki :spoko:
sie ma

Shreku 

Do³±czy³: 18 Kwi 2006
Sk±d: Warszawa/Hrubieszów
Wys³any: 2007-04-06, 13:42   

yyyy czym różnią się te lampy od ori?
majÄ… ringi i sa ciemniejsze?
ile takie cuda? :]

korzuch 

Wys³any: 2007-04-06, 13:56   

yo!
firma INPRO model BLACK CLEAR na żarówki H1 i z ringiem na postoju bez głupiej technologii LED bo cos do niej niejestem przekonany cena normalna 800 pln + koszty wysyłki pokazały sie teraz na alledrogo wiec sie spieszyc z zakupem ja czekałem 4 tyg :wow: jak dla mnie firma FK ma zbyt nowoczesna soczewke a inne firmy np SONAR itp itd to szajs bez obrazy dla kogos kto je ma :wink: a zakup tych swieczników odbył sie po konsultacjach z naszymi lansiarzami z forum ktorych KAMIL juz wymienił i w tym miejscu chcialbym ich pozdrowic :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
pozdro i wesołych swiat :jupi: :jupi:

Å›wir E-36 

Do³±czy³: 20 Wrz 2004
Sk±d: Tarnów
Wys³any: 2007-04-06, 14:47   

Nawet ładne te lampy, ale ciekawe jak wykonanie, wkońcu In Pro to to samo co Depo(tyle że In Pro to niemiecki dystrybutor lamp produkowanych przez Depo).

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Wys³any: 2007-04-06, 14:57   

Korzuch.Ladnie ładnie tylko muslałem że już foty twojej bawarki a tu tylko lampy. :) Zakładaj na bawarke i dawaj fotki.Jak trzymasz polerke Borbetów w takiej czystosci jak wczesniej (zlot Toruń 2006)?To jedna z ładniejszych e36.Pozdro :spoko:

Blacharz :?: :?: :?: Czy wyczuwam tam poszerzenia pod 10 cali. :wink:

--==maly==-- 

Do³±czy³: 29 Mar 2005
Wys³any: 2007-04-07, 12:28   

Korzuch jest za miękki Kebab na 10 cali będzie dalej latał na tych lusterkowych felgach.
Lampy fajne dobrze,że kupiłeś to już nie będziesz dzwonił do mnie :lol:

RoboCop 
Morder...ator

Do³±czy³: 12 Maj 2005
Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-04-08, 09:02   

chyba widziałem wczoraj e36 ale z jednym takim reflektorem (świeżo kupiona) - szkoda, że nie porobiłem fotek...
Korzuch -myslałem, że zmieniasz bryke...

miroll 
notoryczny fan serii

Do³±czy³: 09 Lut 2006
Sk±d: Kraków-NH
Wys³any: 2007-04-08, 22:21   

korzuch napisa³/a:
yo!
firma INPRO model BLACK CLEAR na żarówki H1 i z ringiem na postoju bez głupiej technologii LED bo cos do niej niejestem przekonany cena normalna 800 pln + koszty wysyłki pokazały sie teraz na alledrogo wiec sie spieszyc z zakupem ja czekałem 4 tyg :wow: jak dla mnie firma FK ma zbyt nowoczesna soczewke a inne firmy np SONAR itp itd to szajs bez obrazy dla kogos kto je ma :wink: a zakup tych swieczników odbył sie po konsultacjach z naszymi lansiarzami z forum ktorych KAMIL juz wymienił i w tym miejscu chcialbym ich pozdrowic :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
pozdro i wesołych swiat :jupi: :jupi:

No nawet z tych lamp nie bedzie obory za duzej. Chociaz ja jakos fanem "oczek" nie jestem mogles juz ta kase xenon wladowac, byloby pro:)

Nie jest zle tak czy owak :spoko:

[ Dodano: 2007-04-08, 21:23 ]
--==maly==-- napisa³/a:
Korzuch jest za miękki Kebab na 10 cali będzie dalej latał na tych lusterkowych felgach.
Lampy fajne dobrze,że kupiłeś to już nie będziesz dzwonił do mnie :lol:

Booze to on do Ciebie tez tak dzwoni :) ? :lol:

Mój turek i kant

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Wys³any: 2007-04-12, 09:09   

Korzuch dawaj foty swojej.Nie kitraj jej tam.Pokazuj pokazuj te zmiany :|

korzuch 

Wys³any: 2007-04-12, 11:48   

yo!
stoji u lakiernika ;/ jak skonczy/spapra robote to pokaże całosc bo foty bedą profi :twisted:
pozdro bydlaki :jupi: :jupi: :jupi:
PS ***** jeżdze PKS do pracy wstyd :evil:
Ostatnio zmieniony przez center 2007-04-13, 01:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Wys³any: 2007-04-12, 12:57   

Korzuch u mnie kłopot z jedna felga 10 schodzi powietrze spod wentyla.Niestety cos z kołem jest.Jakas rzezba była ktos cos rozwiercał.Nie wiadomo teraz czy da sie to zrobic.Narazie też smigam autobusem.A przyszły tydzien lakiernia. :cry: Kiedy ja zrobie ta bryka żebym mógł ja normalnie pojezdzic.Chyba nigdy. :? Pozdro dranie

miroll 
notoryczny fan serii

Do³±czy³: 09 Lut 2006
Sk±d: Kraków-NH
Wys³any: 2007-04-12, 16:11   

korzuch napisa³/a:

PS **** jeżdze PKS do pracy wstyd :evil:

To u was tam Kermit PKS chodzi :) ? Kongratulejszyns cywilizacja , zylem w bledzie :P

Mój turek i kant
Ostatnio zmieniony przez center 2007-04-13, 01:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: