BEEMKA - KLUB Strona G³ówna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
[E30] woytas_E30
Autor Wiadomo¶æ
Kalina 

Do³±czy³: 03 Maj 2006
Sk±d: zakopane
Wys³any: 2008-05-30, 09:24   

Sliczna jest :spoko:

woytas_E30 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Do³±czy³: 17 Lis 2007
Sk±d: W-wa,
Wys³any: 2008-05-30, 10:07   

Witam, jak widze podoba sie, ciesze sie wiec i po raz kolejny powiem, ze bylo warto. Czas praca i kasa w odpowiedni sposob wykorzystane :) ,

pozdrawiam,
Wojtas.

Miro 

Do³±czy³: 07 Maj 2007
Sk±d: Nowy Dwór Mazowiecki
Wys³any: 2008-05-30, 10:09   

No ładna ładna. jak silniczek sie sprawuje ??

e30 325i M-Technic2
e30 324TD Touring

woytas_E30 

Wys³any: 2008-05-30, 10:18   

Siemasz Chlopaku, silniczek chodzi jak laleczka. Na hamowni pokazalo 168 KM i 237 Nm, wiec mozna by powiedziec ze trzyma serie, i co najwazniejsze nie ma zadnych przedmuchow i inych krzywych akcji. Jest ok, spalanie w miescie poziom 12-14 L, trasa 10 L. Wiec tez ok w sumie :wink:

takze jestem zadowolony,

pozdrowionka

Tymon 

Do³±czy³: 26 Lip 2006
Sk±d: ÅšlÄ…sk-Mikołów
Wys³any: 2008-05-30, 22:46   

Brak słów :shock:
Przepięknie zrobione "klasyczne" E30.

Można wiedzieć jak długo to trwało, chodzi mi o te zmiany stylistyczne.

Boska, naprawdÄ™ BOSKA :)

czarny 
M52B28

Do³±czy³: 31 Maj 2006
Sk±d: Sosnowiec
Wys³any: 2008-05-31, 00:04   

Słuszny silnik :spoko: w lekkiej budzie. TO musi nieźle latać :mg:

http://beemka-klub.com/fo...22875&start=100 - moja nowa BUNIA

woytas_E30 

Wys³any: 2008-05-31, 00:46   

Tymon napisa³/a:
Brak słów :shock:
Przepięknie zrobione "klasyczne" E30.

Można wiedzieć jak długo to trwało, chodzi mi o te zmiany stylistyczne.

Boska, naprawdÄ™ BOSKA :)

witam, dziekuje za komentarz, :) , a propos zmian stylistycznych, trwaly jakies 3 tygodnie. czyli lakierowanie plastikow, oraz kolka ktore jeszcze cieple przyjechaly z anglii. Auto jak przyjechalo z niemiec 2 lata temu zdziwilo moje wyobrazenia gdyz stan techniczny jak na 20 letnie auto byl przezaj..., blacharka srodek, silnik (M20B20) byly w stanie idealnym. Po zakupie felg 15" Mak X-treme cala machina ruszyla, najpierw plan dotyczacy zmiany pieca i skrzyni, zawiechy, calosci mechaniki. Auto po SWAp'ie odebralem w listopadzie pojezdzilem do wiosny, w tym czasie PUZ zalatwil MtechI i zaproponowal wzor felg. Jedyna sluszna zmiana, czyli MtechI i fele Alpina (wzor). Doszly takze StarTec'ki na tyle i to zamknelo liste zmian. Obecnie mysle nad zenonami, lecz do zenonow jest potrzebna black hella. Ale o tym w nastepnym odcinku :wink:

[ Dodano: 2008-05-31, 00:52 ]
czarny napisa³/a:
Słuszny silnik :spoko: w lekkiej budzie. TO musi nieźle latać :mg:

witam sluszna moc w slusznie lekkiej budzie. Auto jezdzi na codzien wiec wkladanie wiekszego pieca wiazalo by sie z wiekszymi kosztami paliwa, a przy obecnych cenach wahy to poki co za droga impreza. Co do latania, :wink: to fakt zgadza sie, lata odpowiednio. jak na razie czas do pierwszej setki to 7.0 s, i na II robi jakies 120 lekko ponad. na IV 196, wiec jest ok :) , pomiary byly przy pelnym baku i 2 osobach na pokladzie i na 15" 195 szer. wiec wiecej szlo w asfalt niz w pokonane metry, teraz jak juz sa zalozone sluszne kola, bedzie mierzona ponownie, i bez paliwa i drugiej osoby wiec powinno dac sie cos jeszcze urwac :)

po testach zarzuce temat,

pozdrawiam,

MAJSU 

Do³±czy³: 14 Wrz 2006
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-06-20, 18:32   

Widziałem cię dzisiaj w Wawie przy GM :wink: Z daleka się rzucała w oczy :) �adnie zrobiona E30stka ! Tylko żarówkę sobie jedną wymień z tyłu pozycjną :D

woytas_E30 

Wys³any: 2008-06-21, 03:39   [E30] woytas_E30 ->> 323i coupe

Siemasz chlopaku, hehe dziekuje za komenta, :) , tak troche sie rzuca w oczy :wink: a co do lampy z tylu to jak to mowili kiedys... podskoczylismy na kamieniu, i ze tak powiem nastapil ciekawy motyw..., nie ma swiatla z tylu prawego oraz podswietlenia tablicy i zegarow. W poniedzialek jade do elektryka i bedzie badal temat,..., mam nadzieje ze szybko znajdzie powod, bo jeszcze nie spotkalem sie z tym zeby podskoczyc na wyboju i zeby zjaralo w ten sposob nawet obudowe wsowek do zarowek od tablic.... :shock: , ale nic to w poniedzialek jade do elektryka i zobaczy co nie styka,.....

pozdrowki
:wink:

Vitek_Slupsk 

Do³±czy³: 29 Sty 2008
Sk±d: Prenzlau
Wys³any: 2008-06-21, 19:34   

:spoko: bardzo ładne e30. jeśli m-tech to tylko wąska i m-tech I. jakoś m-tech II tak mnie nie jara. autko jest zacne. powodzenia w dalszych modach.

woytas_E30 

Wys³any: 2008-06-22, 12:42   [E30] woytas_E30 ->> 323i coupe

Siemasz Vitek,
dziekuje za komenta, i naturalnie zgadzam sie wyglada zacnie. :spoko: nastepne mody wkrotce, chodz powiem ze teraz to juz zbyt duzo nie zostalo do zmian :wink: zenon na black helli i w sumie to chyba bedzie tyle, ..., przynajmniej na razie, :wink:

pozdrawiam,

[ Dodano: 2008-06-28, 01:17 ]
MAJSU napisa³/a:
Widziałem cię dzisiaj w Wawie przy GM :wink: Z daleka się rzucała w oczy :) �adnie zrobiona E30stka ! Tylko żarówkę sobie jedną wymień z tyłu pozycjną :D

Sieeemasz chlopaku :) ,

mam newsa..., usterka usunieta,.... prawie, robote robil wlacznik swiatel a raczej potencjometr od regulacji podswietlenia, jak jest w polowie wszystko jest ok, jak jest na max, to wywala bezpiecznik nr.23 i wypina wlasnie swiatlo z tylu oraz podswietlenie zegarow i tablicy rej. tak wiec usterka usunieta ze tak powiem polowicznie... poki co jezdze "po ciemku", ale niedlugo jade znow do PUZ'a bo generalnie dawno go nie widzialem... :wink: i mamy pewien pomysl do omowienia,

pozdrowki,
Wojtas.

[ Dodano: 2008-10-28, 10:52 ]
:drunk: Panowie, krotki news, zmuszony bylem zalozyc gazownie, padlo na Landirenzo, i wtryski MagicJet'a, niestety wysokosc cen benzyny i ilosci jej spalania, popchnela mnie w strone gazu...., wiec jezdze od tygodnia na paliwie szatana.... :lol: ale to tylko chwilowe rozwiazanie gdyz mam juz pewien inny nieco pomysl.... ale o tym w nastepnym odcinku,

pozdrowki,

Bambus 3.. 
DRIFT MANIAC

Do³±czy³: 02 Sie 2007
Sk±d: Kutno
Wys³any: 2008-11-09, 22:01   

Czyżby na pokład miał zawitać diesel?

luzi 
www.felgengarage.pl

Do³±czy³: 08 Lis 2008
Sk±d: KÄ™ty/Kraków
Wys³any: 2008-11-09, 22:24   

siema wojtas :) widziałem już wcześniej twoja bunie na innym forum,oczywiście nic dodać nic ując-kozak :beer:

woytas_E30 

Wys³any: 2008-12-02, 16:59   

Bambus 3.. napisa³/a:
Czyżby na pokład miał zawitać diesel?

:shock: hehe nie, raczej nie. plan jest taki ze za dwa lata jak kupie wieksze rodzinne auto, to w e30 ktore bedzie wtedy wekendowe bedzie conajmniej M54B30 a prawdopodobnie M60B40 tylko nikomu nie mow :)

pozdrowki :beer:

[ Dodano: 2008-12-02, 17:02 ]
luzi napisa³/a:
siema wojtas :) widziałem już wcześniej twoja bunie na innym forum,oczywiście nic dodać nic ując-kozak :beer:

Elo Luzi, no jak zawsze dziekowac chlopaku za dobre slowo,

3maj sie i poleruj ranty w zimie na blysk :wink: :brawo:

mackillus316i 
M52TuB25 D2 Racing

Do³±czy³: 14 Lip 2007
Sk±d: PoznaÅ„/InowrocÅ‚aw
Wys³any: 2009-01-24, 14:50   

OdgrzejÄ™ trochÄ™ temat. Co tam nowego?

Jak wrażenie na tym paliwie szatana? ;)

Nie mogę sie napatrzyć na te 17"-nastki Alpina-look

Jaki zawias tam masz?

Pzdr

woytas_E30 

Wys³any: 2009-01-26, 10:26   

Siemasz Maciej,

odgrzany temat, spoko paliwo szatana, jakos daje rade. Spalanie gazu w miescie wyszlo mi i tu uwaga, nie robie jaj : 11.5 L gazu/100 km. Wiec w sumie wyszlo na to ze pali mniej gazu niz paliwa,..., nie wiem jak i dlaczego, ale tak wyszlo.... nie ukrywam ze mnie to cieszy. Z nowosci, to czekam na BH ori, ktore Puz juz powinien miec gdzies w zbiorach. Po BH bedzie chyba xenon i tyle zmian. Felunek jest klasa, zgadza sie. Zawias to Amory Boge Springi H&R 60/40. Tyle w sumie Maciej chyba, odgrzalem nieco temat :)

3maj sie sie

pozdrowki

Tymon 

Do³±czy³: 26 Lip 2006
Sk±d: ÅšlÄ…sk-Mikołów
Wys³any: 2009-01-26, 12:07   

woytas_E30 napisa³/a:
Z nowosci, to czekam na BH ori

:spoko:

woytas_E30 napisa³/a:
Po BH bedzie chyba xenon

Nie rób tego Wojtek, masz piękne auto a żadne E30 nie miało Ori Xenonów ;/

Pzdr :mg:

woytas_E30 

Wys³any: 2009-01-26, 12:26   

:wink: spoko Tymon spoko...., BH bedzie na pewno, xenon to tylko opcja moze bedzie a moze jak mowisz ... to i nie bedzie :)

sie zobaczy, w sumie opcja bez jest duzo lepsza z dwoch powodow, pierwszy tak jak mowisz ori nie bylo,..., a drugi powod to niebiescy panowie nie beda robic problemow...,

takze tego... :)

MAJSU 

Do³±czy³: 14 Wrz 2006
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2009-01-26, 12:40   

Masz zwykłe amory BOGE czy jakieś o skróconym skoku ? Jak założysz zenon 4300 to nikt się nie zorienci że coś zmieniałeś ;) Powiesz że kupiłeś nowe lampy i dobre żarówki Philipa :D

woytas_E30 

Wys³any: 2009-01-26, 13:10   

elo Majsu, spoko zobaczymy jak to wyjdzie z tymi zenonami, moze zrobie jak mowisz, poki co kase trzeba kompletowac, a co do amorow, to Boge dedykowane do E30 raczej ori bez skroconego skoku.

chyba ze cos pokrecilem,
zdrowka,

[ Dodano: 2009-06-24, 12:03 ]
nowa fota po myjni wiosennej oraz dolozona rozpórka,

rozpórka:

zdrowka,

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów