Nie no Heniu wyglÄ…dajÄ… genialnie
Zwłaszcza tył wyglądą mega kozacko dla mnie
Przod lekko oposcić i może skasować dystans z przodu żeby koło niewystawało i będzie IDEALNIE
Ale parapet z tyłu jest genialny
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Witam Znów dziekuję za "zdrowe" słowa krytyki ..........Chciałbym zapewnic szanownych kolegów czytajacych to forum , że żadnych dystansów przy piastach nie mam i niestety te felgi zanadto wystaja poza obrys auta co może sie skończyc .............wiadomo czym , przy najbliższej kontroli drogowej ...............................
Co do "parapetu" na bagazniku ........Juz dawno myslałem nad jego usunięciem .............
Kierując sie cennymi radami przyjaciół z Klubu zdemontowałem brewki na reflektorach , zdjąłem znaczki "M" , waham sie tylko przy tym spojlerze , bo pełni on rolę "trzymacza" dodatkowego światła stop na klapie bagażnika , a swiatło to jest marki HELLA i prawdopodobnie ze trzy razy "uratowało" mnie przed dewastacją mojego bagażnika .........Ponadto po jego demontazu zostana paskudne dziury w klapie , które trzeba będzie "załatać" .............................I to tylko powstrzymuje mnie przed jego demontażem .............Rola tego spojlera jest czysto symboliczna , jak to sie kiedys mawiało "....pomaga tyle co Rada Zakładowa......" czy ktos kojarzy co to był za organ ????Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Tam nic nie wystaje za obrys auta wszystko jest idealnie spasowane
Åšwietnie teraz wyglÄ…da
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Heniu Heniu cos mi tu brakuje na tych twoich fotkach chyba sie musimy ktoregos pieknego wieczora umowic na sesyje fotograficzna jakas małą
A co do Twojej czarnuli to Ty wiesz jakie jest moje zdanie to jedno z najpiekniejszych autek w kielcach a najbardziej ciesze sie ze zostales nadal przy e30
Ostatnio zmieniony przez marekfl 2008-10-16, 20:54, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
....Dzięki za miłe słowa , zwlaszcza , że plynące od "rodaków"........ja też jestem radomianin tyle ,że na "emigracji" , pochodzę z Radomia , to moje rodzinne miasto ...........
Dzis Opel Vectra nieco "rozdupcył" mi auto , mówiąc po góralsku , więc wszelkie zmiany zostana "przyspieszone" . Pozdrawiam i oczekiwac mozna wkrótce zdjęć po modach ..........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
.Jechałem droga z pierwszeństwem przejazdu , po drodze było przejście dla pieszych z sygnalizacją . 30 m przed przejsciem zapaliło sie dla mojego kierunku światło zielone , a z boku wyjechał w poprzek facet "przecinajacy" tę jezdnię .Zobaczyłem go około 5 m przed soba ................ Buuummm i po ptokach..........Facet cos tam "pyskowal" , zaplacił mandat , ale autko trzeba naprawic . Błotnik do wymiany , zderzak , szlag trafił IN PRO , ale za to będzie Black Hella.........Jak jeżdżę od 1973 roku to moja pierwsza stłuczka . Widocznie kiedys musi być "ten pierwszy raz" tak samo jak z cnotą dziewicy ....................najgorsze to "latanie" po urzędach ..........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
Najważniejsze jest to że tobie nic się nie stało resztę da się naprawić i jak sam powiedziałeś wszystko teraz się przyśpieszy Może wyjdziesz na tym lepiej
no to Heniu nic tylko gratulować, w końcu musiał być ten pierwszy raz, całe szczęście że nie bolało
tak jak mówisz autko się poskłada pewnie będzie jeszcze ładniejsze, najważniejsze że Tobie się nic nie stało
a jak tam straty po drugiej stronie? mam nadzieje że za karę latania na czerwonym za dużo mu z auta nie zostawiłeś
Jak jeżdżę od 1973 roku to moja pierwsza stłuczka
Tylko pogratulować wyniku, normalnie szok, gdzieś Ty się uchował?
Pozdro i tak jak napisano, najważniejsze że wszyscy cali i zdrowi.
Oby tylko takie rzeczy się na drogach zdarzały.
pozdrawiam serdecznie
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
�ukasz
Witam,
Pozwolę sobie odświeżyć temat z 2 względów - po 1, gratuluję Henry ładnego auta, sam chciałbym moje przygotować w podobny deseń. Po 2 - mam pytanie odnośnie tego, co przykuło w nim moją uwagę, mianowicie felg BBS RM - ładnie je sobie skręciłeś, chciałbym u siebie coś podobnego, tylko waham się, jakie ranty kupić: 2 cale na przód i 2,5 na tył, czy może 1,5 cala (p) i 2 cale (t)? Jak to jest u Ciebie - z tego co widzę, masz gumy 205/55 z przodu i 225/50 z tyłu, u mnie będą na początku 195/60, później może szersze (ale raczej nie więcej niż 205/55 (p) i 215 na (t). Jak Ci się jeździ na tych Twoich felgach? Nic nie obciera, nie wystaje, że się policja czepia? Chcę spełnić 2 warunki: 1. nic nie może wystawać (u Ciebie na przodzie na tej jednej fotce ciężko stwierdzić, czy wystaje za mocno, czy nie ) i po 2. nic nie może obcierać, zaklepywanie rantów nie wchodzi w grę. Nie wiem, jaki jest u Ciebie zawias, u mnie standardowy Mtechnic i raczej taki już pozostanie, ewentualnie przód deko niżej.
Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony przez maaaad 2010-04-27, 08:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach