BEEMKA - KLUB Strona G³ówna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
[E30] henry ->> 325i
Autor Wiadomo¶æ
tomcat944 
mental ill

Do³±czy³: 28 Cze 2006
Sk±d: zielona gora
Wys³any: 2008-10-13, 10:37   

hej,
jest bardzo dobrze, tylko przod lekko na glebe.... tak z 2cm...

dobry plan, dobra droga jego realizacji to i wynik musi byc dobry...

pozdrawiam, T...

P.S. ja sie szykuje do innego projektu...

LUKAS 
Klubowicz

Do³±czy³: 19 Mar 2004
Sk±d: MiÅ„sk Mazowiecki
Wys³any: 2008-10-13, 11:06   

Nie no Heniu wyglÄ…dajÄ… genialnie :D
Zwłaszcza tył wyglądą mega kozacko dla mnie :twisted:
Przod lekko oposcić i może skasować dystans z przodu żeby koło niewystawało i będzie IDEALNIE :D

Ale parapet z tyłu jest genialny :jupi:

powered by LUKAS Performance

325i E30 Coupe mit 60% Sperre

powered by LUKAS Performance - Biała ;) => RennWagen Project
330CiA E46 - Niebieska => Auto po bułki ;)

kamil.k 
złota ronczka

Do³±czy³: 09 Gru 2005
Sk±d: piotrków trybunalski
Wys³any: 2008-10-13, 19:42   

LUKAS napisa³/a:

Ale parapet z tyłu jest genialny :jupi:

parapet na feldze tak ale nie parapet na tylnej klapie :D

ogólnie nie jest zle :)

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

henry 

Do³±czy³: 20 Kwi 2004
Sk±d: Kielce
Wys³any: 2008-10-13, 21:58   felgi

Witam !! Znów dziekuję za "zdrowe" słowa krytyki ..........Chciałbym zapewnic szanownych kolegów czytajacych to forum , że żadnych dystansów przy piastach nie mam i niestety te felgi zanadto wystaja poza obrys auta co może sie skończyc .............wiadomo czym , przy najbliższej kontroli drogowej ...............................

Co do "parapetu" na bagazniku ........Juz dawno myslałem nad jego usunięciem .............
Kierując sie cennymi radami przyjaciół z Klubu zdemontowałem brewki na reflektorach , zdjąłem znaczki "M" , waham sie tylko przy tym spojlerze , bo pełni on rolę "trzymacza" dodatkowego światła stop na klapie bagażnika , a swiatło to jest marki HELLA i prawdopodobnie ze trzy razy "uratowało" mnie przed dewastacją mojego bagażnika .........Ponadto po jego demontazu zostana paskudne dziury w klapie , które trzeba będzie "załatać" .............................I to tylko powstrzymuje mnie przed jego demontażem .............Rola tego spojlera jest czysto symboliczna , jak to sie kiedys mawiało "....pomaga tyle co Rada Zakładowa......" czy ktos kojarzy co to był za organ ?? ????Pozdrawiam - henry
Ale będzie jeszcze coś.......!!!

G-R-Z-E-Åš 

Do³±czy³: 22 Mar 2007
Sk±d: Kraków N-H
Wys³any: 2008-10-14, 10:20   

Tam nic nie wystaje za obrys auta :wink: wszystko jest idealnie spasowane :spoko:

Åšwietnie teraz wyglÄ…da :spoko:

Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA :(

Teraz jest WRANGLER , Cooper S, E81 118i :P

marekfl 
Scyzoryk

Do³±czy³: 10 Mar 2006
Sk±d: Kielce - Scyzoryk
Wys³any: 2008-10-16, 20:51   

Heniu Heniu cos mi tu brakuje na tych twoich fotkach :) chyba sie musimy ktoregos pieknego wieczora umowic na sesyje fotograficzna jakas małą :) :) :)

A co do Twojej czarnuli to Ty wiesz jakie jest moje zdanie :) to jedno z najpiekniejszych autek w kielcach :) a najbardziej ciesze sie ze zostales nadal przy e30 :) :) :) :)
Ostatnio zmieniony przez marekfl 2008-10-16, 20:54, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

daniello 
JEST NAJNOWSZA :)

Do³±czy³: 29 Sty 2007
Sk±d: RADOM
Wys³any: 2008-10-16, 20:55   

no heniu zajebista zrobiles zajebista robote :jupi:

henry 

Wys³any: 2008-12-06, 21:45   moja E30

....Dzięki za miłe słowa , zwlaszcza , że plynące od "rodaków"........ja też jestem radomianin tyle ,że na "emigracji" , pochodzę z Radomia , to moje rodzinne miasto ...........

Dzis Opel Vectra nieco "rozdupcył" mi auto , mówiąc po góralsku , więc wszelkie zmiany zostana "przyspieszone" . Pozdrawiam i oczekiwac mozna wkrótce zdjęć po modach ..........PZDR - henry

G-R-Z-E-Åš 

Wys³any: 2008-12-06, 21:51   

Henry co się stało dokładnie :?:

henry 

Wys³any: 2008-12-06, 22:29   **

.Jechałem droga z pierwszeństwem przejazdu , po drodze było przejście dla pieszych z sygnalizacją . 30 m przed przejsciem zapaliło sie dla mojego kierunku światło zielone , a z boku wyjechał w poprzek facet "przecinajacy" tę jezdnię .Zobaczyłem go około 5 m przed soba ................ Buuummm i po ptokach..........Facet cos tam "pyskowal" , zaplacił mandat , ale autko trzeba naprawic . Błotnik do wymiany , zderzak , szlag trafił IN PRO , ale za to będzie Black Hella.........Jak jeżdżę od 1973 roku to moja pierwsza stłuczka . Widocznie kiedys musi być "ten pierwszy raz" tak samo jak z cnotą dziewicy ....................najgorsze to "latanie" po urzędach ..........PZDR - henry

G-R-Z-E-Åš 

Wys³any: 2008-12-06, 22:38   

Najważniejsze jest to że tobie nic się nie stało resztę da się naprawić i jak sam powiedziałeś wszystko teraz się przyśpieszy :wink: Może wyjdziesz na tym lepiej :|

center 

Do³±czy³: 31 Lip 2004
Sk±d: Katowice
Wys³any: 2008-12-07, 00:08   

no to Heniu nic tylko gratulować, w końcu musiał być ten pierwszy raz, całe szczęście że nie bolało
tak jak mówisz autko się poskłada pewnie będzie jeszcze ładniejsze, najważniejsze że Tobie się nic nie stało
a jak tam straty po drugiej stronie? mam nadzieje że za karę latania na czerwonym za dużo mu z auta nie zostawiłeś :)

mgr inż. Jędrek ;)

Mauser 

Do³±czy³: 04 Maj 2006
Sk±d: MysÅ‚owice
Wys³any: 2008-12-07, 00:35   

Henio :!: w " PAPE" chociaż mu dałeś :?: . . .. . . . . . . . .. . . . :|

Takie ładne autko . . . . .. :cry:

Sosen 
BORN TO DRIVE

Do³±czy³: 01 Kwi 2004
Sk±d: Szczecinek
Wys³any: 2008-12-07, 00:45   

henry napisa³/a:
Jak jeżdżę od 1973 roku to moja pierwsza stłuczka

Tylko pogratulować wyniku, normalnie szok, gdzieś Ty się uchował? :wow:
Pozdro i tak jak napisano, najważniejsze że wszyscy cali i zdrowi.
Oby tylko takie rzeczy się na drogach zdarzały.
pozdrawiam serdecznie
Sosen

e36 318ti compact szrotex

maaaad 

Do³±czy³: 28 Gru 2006
Sk±d: Turek
Wys³any: 2010-04-27, 08:48   

Witam,
Pozwolę sobie odświeżyć temat z 2 względów - po 1, gratuluję Henry ładnego auta, sam chciałbym moje przygotować w podobny deseń. Po 2 - mam pytanie odnośnie tego, co przykuło w nim moją uwagę, mianowicie felg BBS RM - ładnie je sobie skręciłeś, chciałbym u siebie coś podobnego, tylko waham się, jakie ranty kupić: 2 cale na przód i 2,5 na tył, czy może 1,5 cala (p) i 2 cale (t)? Jak to jest u Ciebie - z tego co widzę, masz gumy 205/55 z przodu i 225/50 z tyłu, u mnie będą na początku 195/60, później może szersze (ale raczej nie więcej niż 205/55 (p) i 215 na (t). Jak Ci się jeździ na tych Twoich felgach? Nic nie obciera, nie wystaje, że się policja czepia? Chcę spełnić 2 warunki: 1. nic nie może wystawać (u Ciebie na przodzie na tej jednej fotce ciężko stwierdzić, czy wystaje za mocno, czy nie :D ) i po 2. nic nie może obcierać, zaklepywanie rantów nie wchodzi w grę. Nie wiem, jaki jest u Ciebie zawias, u mnie standardowy Mtechnic i raczej taki już pozostanie, ewentualnie przód deko niżej.
Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony przez maaaad 2010-04-27, 08:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: