tylmanek88, Przyjrzałem sie Twojemu bolidowi i doszedlem do wniosku ze mamy te same progi. Nie wiesz co to za shit? Nawet niezły kawałek plastiku, bo pasuje do e30 i nie wygląda jakoś siatkowato
Tak sie sklada ze też jestem w fazie edukacji i też mam u siebie podtlenek LPG:D
U mnie dziala bez zarzutu, polecam LPG do IeSów
dokladnie tak jak powiedzial kolega tomcat944 progi od touringa. zostalem uswiadomiony ze to porzadna rzecz dopiero po kupnie jak brat powiedzial ze ladnie wyglada na tych progach od touringa
co do LPG to powiem ze sekwencja smiga szkoda mi silnika i tak ale jak ja kupilem benzynka 98 po 5zeta stala jedno jest pewne, w nastepnej Beemce nie bedzie gazu
a Ty masz sekwencje u siebie czy zwykla komputerowke??
_________________ Życie bez wymarzonego samochodu wydaje sie trudniejsze...
to nie jest tak ze skoro teraz sie nic nie dzieje to nic sie nie bedzie dzialo... silnik dostaje po tylku bo jest "zaprogramowany" na mieszanke paliwa o okreslonej liczbie oktanow itp itd. a gaz ma wieksza liczbe oktanow, inna konsystencje nazwijmy to tak, no i badz co badz inna charakterystyke chemiczna niz benzyna. pewnie sporo ludzi na tym forum zna sie na tym lepiej niz ja, wiec niech oni sie wypowiedza ja wiem ze poki chce jezdzic duzo bede jezdzil Malenka na gaz, a jak sytuacja na rynku paliwowym sie polepszy to dostanie spowrotem mleczko prosto od krowy 98%
Bunia pierwsza klasa a swoja droga gaz jest do :cenzura: , zapalniczek i innych rzeczy oprócz samochodów. Ja jak miałem gaz we wczesniejszej buni to po przełączeniu na benzyne nie palil jeden cylinder a kuzynowi od gazowy pozatykały sie gniazda
Ja jak miałem gaz we wczesniejszej buni to po przełączeniu na benzyne nie palil jeden cylinder a kuzynowi od gazowy pozatykały sie gniazda
Jak zakładasz goowno i liczysz ze bedzie dzialac to sie nie dziw! Podejżewam że do tego tankowałeś auto w pana Wieśka na wiosce żeby taniej było!
Dla mnie wszystko co zwiazane z gazem to gowno a czy tankuje u Wieśka na wiosce czy u Marka na rynku w Krakowie to nie ma różnicy bo jedno i drugie psuje silnik
wiesz, ja zainwestowalem w sekwencje i licze na to ze pojezdzi. nie zakladalem jej sam, tylko w serwisie gazowym z prawdziwego zdarzenia. nie tankuje na stacjach gdzie strach poloneza zatankowac tylko na zaufanych sprawdzonych, zazwyczaj duzych koncernow. instalacja jest tak spasowana ze gaz zalacza sie dopiero na cieply silnik i parownik, a glownie praca zimnego motoru na gazie moze spowodowac ze cos jest nie halo. wiem ze to nie to samo co benzyna ale ja nie widze efektow ubocznych i dlatego poki bedzie dobrze jezdzic na gazie bede mowil ze nie mam nic przeciwko jesli jest to dobrze wykonane.
jesli chce sie jezdzic samochodem i do tego tanio to trzeba najpierw w to zainwestowac. zreszta tak jest ze wszystkim, nie zainwestujesz=nie zaoszczedzisz=nie zarobisz.
pozdrawiam!
Witam! troche czasu byla cisza, a to wszystko dlatego ze nie bylo zadnych zmian niestety oprocz tego ze Beatka zostala nawoskowana porzadnie i zmienila zimowe bambosze na sprawdzone letnie klapeczki podczas wymiany sprawdzilem co w zawieszeniu piszczy i moge stwierdzic ze zawieszenie siedzi 40/30 orginal Eibach i z tego co na necie znalazlem to przod jest fabryka na e30 a tyl na Z3
ponadto zdarzyla sie wielkanocna sesja zdjeciowa i mam nadzieje ze fotki ktore w miare oddadza to jak wazny jest dla mnie ten samochod
pozdrawiam i do zobaczenia!
Malutka zmieniła właściciela. mam nadzieję, że będzie jej równie dobrze jak u mnie
Ostatnio zmieniony przez tylmanek88 2010-10-19, 11:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach