BEEMKA - KLUB Strona G³ówna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
[E30] Tasior_KRK ->> 318
Autor Wiadomo¶æ
Yatzek
[Usuniêty]

Wys³any: 2005-11-11, 19:14   

Samochód jest mega piękny, lampy wyglądają naprawdę pięknie z tym kolorem. Wiem bo widziałem w realu.

Naprawdę samochód rzucza się w oczy. Tak jak mój już niedługo :)

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Do³±czy³: 17 Kwi 2005
Sk±d: /K/R/A/K/O/W/
Wys³any: 2005-11-11, 23:06   

Tasior_KRK napisa³/a:
Co do dekielków do felg to jak je kupiłem to już nie było.

Rafał zawsze mogę dać Ci na wzór moje , chyba spasują a pózniej sobie dorobisz.

Menel 

Do³±czy³: 23 Lis 2004
Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2005-11-12, 03:09   

pomysl nad tymi lampami z tylu..jak wiekszosci cos nie pasi to moze lepiej za ta sama cene miec dymione hella lub in pro? zobacz ze gdyby nie te lampy to byla by igla i ideal dla wszystkich.... :wink:

RoboCop 
Morder...ator

Do³±czy³: 12 Maj 2005
Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2005-11-12, 12:42   

menel te lampy są wyróżnikiem - "krakow style" - tylko Piotrek sie wyłamuje :wink:

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Do³±czy³: 17 Kwi 2005
Sk±d: /K/R/A/K/O/W/
Wys³any: 2005-11-12, 12:44   

RoboCop napisa³/a:
menel te lampy są wyróżnikiem - "krakow style" - tylko Piotrek sie wyłamuje :wink:

Robert no myszę sie czyms wyrózniac na tle kolegów :D
chyba kiedys pojedziemy gdzies i zrobimy sobie sesje same E30 :D :D

RoboCop 
Morder...ator

Wys³any: 2005-11-12, 12:50   

nie wiem na co czekacie -juz macie 3ładne Beemki w Kraku...
w przyszłą niedzielę organizujemy spota u mnie w Jaworznie - m.in.po to zeby sie obfotografować i obfilmować przed zimą...
napiszę szczegóły w odpowiednim miejscu - sorry za OT

Tasior_KRK 

Do³±czy³: 05 Lis 2005
Sk±d: !!!!!!!!!
Wys³any: 2005-11-12, 12:59   

Piotrek napisa³/a:
Tasior_KRK napisa³/a:
Co do dekielków do felg to jak je kupiłem to już nie było.

Rafał zawsze mogę dać Ci na wzór moje , chyba spasują a pózniej sobie dorobisz.

Bardzo chetnie sobie przymierzę czy będą pasować.

KotSylwester 

Do³±czy³: 10 Kwi 2005
Sk±d: nie stÄ…d
Wys³any: 2005-11-12, 19:31   

Robert, gratuluje poczucia humoru....

Cytat:
juz macie 3ładne Beemki w Kraku...

Myślę że może by się więcej znalazło...

RoboCop 
Morder...ator

Wys³any: 2005-11-12, 22:29   

Krak -cos ok.800 tys mieszkańców... a w Toruniu na ZLOCIE pojawia sie 3 - 4 auta z numerami KR - jak dobrze pójdzie... o to mi chodziło... no chyba, że Beemki z Krakowa jeżdżą na zloty do szwabowa...

korzuch 

Do³±czy³: 29 Mar 2004
Sk±d: z stÄ…d
Wys³any: 2005-11-12, 23:07   

RoboCop napisa³/a:
Krak -cos ok.800 tys mieszkańców... a w Toruniu na ZLOCIE pojawia sie 3 - 4 auta z numerami KR - jak dobrze pójdzie... o to mi chodziło... no chyba, że Beemki z Krakowa jeżdżą na zloty do szwabowa...

yo!
Sorry za OT ale na wiosne bedÄ… na zlocie w Hamburgu lub Bremen(bmw syndykat lub hamburge30) 2 beemy z numerami GCZ :D
pozdro

Tasior_KRK 

Do³±czy³: 05 Lis 2005
Sk±d: !!!!!!!!!
Wys³any: 2005-11-14, 14:51   

korzuch napisa³/a:
RoboCop napisa³/a:

yo!
Sorry za OT ale na wiosne bedÄ… na zlocie w Hamburgu lub Bremen(bmw syndykat lub hamburge30) 2 beemy z numerami GCZ :D
pozdro

To jest szansa że pojedziemy razem, bo prawdę mówiąc ja też się wybieram na zlot do szkopowa :)

Baur 

Do³±czy³: 05 Lip 2004
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2005-11-16, 14:58   

�adne zdjęcia. Felgi supcio, m technik I nie lubię, ale fajnie że masz :wink: Tylne lampy są dla mnie bardzo beeee. Zdecydowanie lepsze i wymagane ciemne IN PRO !! ! Beemki nie powinno się psuć w ten sposób, bo to się kojarzy z tjuningowanymi nexiami i seicento, a nie z jedynym własciwym tuningiem BMW, czyli german style.
�ukasz - koszty włożenia is-a a porządnego bardzo mocnego m20 (Twój był wyjątkiem) czy m50 to zypełnie dwa światy, więc mylisz się. Tak wogóle to zauważyłem że wystarczy wrzucić big felę z max parapetem, max gleba, wypucować auto i co by to nie było wszyscy się podniecają :lol: I tego efektu Ci gratuluję !! !!

p.s. Proponuję dołączać do fotek zdjęcia kielichów i czołowej przegrody :lol:

"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ostatnio zmieniony przez Baur 2005-11-16, 15:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

cinek_sw 
Dezerter

Do³±czy³: 25 Wrz 2004
Sk±d: Leszno
Wys³any: 2005-11-16, 15:39   

Baur napisa³/a:
m technik I nie lubię, ale fajnie że masz :wink:

p.s. Proponuję dołączać do fotek zdjęcia kielichów i czołowej przegrody :lol:
może sz rozwinąć swoją myśl odnoście MT I.....
ps. czekamy na zdjęcia :lol: :lol:

GG 6271263

------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW -> > Bóg powiedział ludziom co dobre :) :)

Baur 

Wys³any: 2005-11-16, 15:48   

:) M tech I jakoś mi nie podchodzi, podoba mi się jeszcze przednia dokładka, ale progów i szczególnie tylnej nie lubię. Lubię wąska lampę jak jest "czysta" na ładnej sporej feldze. Wtedy optycznie ta felga jest jeszcze większa niz przy m techniku czy szerokiej lampie. Ale to tylko mój gust :wink: A fajnie że ma, bo jakby nie patrzeć w dobrym stanie to rarytas.

A zdjęcia kielichów ? Moje widzieliście. Są zdrowiusieńkie, i mam zamiar to utrzymac przez najbliższe lata, kosztem mniejszej ilości achów i echów na widok mojego auta, że za wysokie i za miękkie :) (szczególnie kombi ma prawo się rozejść w szwach) Oczywiście nie mówie że tyczy się to opisywanego auta, choć kto wie co będzie w przyszłości.

"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae

cinek_sw 
Dezerter

Do³±czy³: 25 Wrz 2004
Sk±d: Leszno
Wys³any: 2005-11-16, 16:02   

wiem o co CI chodizz z tym tyłem ale widzisz np. u mnie nie ma MT I z tyłu i jakby czegoś brakowało, widac wszystko i wnęke od koła zapasowego i cały tłumik, wiec tak bez tej dokładki jakoś taki golas jest z tyłu, chyba ze widziałeś coś fajniejszego do wąskiej lampy niż MT I

GG 6271263

------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW -> > Bóg powiedział ludziom co dobre :) :)

RoboCop 
Morder...ator

Wys³any: 2005-11-16, 16:08   

masz rację, przez to auto wygląda jakos "goło"...
oprócz M-TechnicaI można dołożyć mój pakiet Hartge - napewno nie jest oklepany :twisted:

Baur 

Wys³any: 2005-11-16, 16:18   

Jak miałem wąską lampe to co prawda widać było wnękę koła itd, ale jakoś to nie raziło, przy srebrnym kolorze. Fakt, jest niby goło, ale ja mam wrażenie CZYSTEJ LINI, nie popsutej spoilerami. Jakoś mi się wtedy bardziej podoba. No i wąska na 16stce, albo 17stce wyglada na niesamowicie przypakowaną. O ten efekt tez mi chodzi. Czysta prosta linia i piękna felga. Na e30.de jest taka czerwona waska lampa na 17stce alpiny. Nic dodać nic ująć. 16stka też robi wrażenie, większe niż przy szerokiej lampie. Ale to już indywidualne gusta, a o gustach.. wiadomo.. No ale o czymś dyskutować na forum trzeba :wink:

Tors 

Do³±czy³: 19 Wrz 2005
Sk±d: Tuchów
Wys³any: 2005-11-17, 14:52   

Jak dla mnie autko SUPER! Nie jest to co prawda mój ulubiony kolor ale tu pasuje! "Kontrowersyjne" światła tylne u mnie wzbudzają mieszane uczucia ale to dlatego ze zdjecia są robione w nocy i przy latarniach ( jak widze na kazimierzu ) :) Moze w dzien by wyszło to wyrazniej. Przednie światła super! Pomysł naprawde dobry tylko ciekawi mnie jak to świeci i jezeli by sie dało to chciał bym zobaczyc zdjecia w dzień przy zgaszonych ringach bo tak mnie to zaciekawiło ze u siebie z chęcią bym zobaczył coś takiego :D Jeszcze małe pytanko: Duzo było roboty z założeniem soczewek na długie? Ogólnie mi sie autko bardzo podoba choc na zywo wygląda pewnie lepiej. Moze je kiedys zobacze w Kraq bo jestem co tydzien na polibudzie! Pozdrawaim i czekam na dalsze postepy w pracach i tak owocne efekty! PS: M-technic I tutaj naprawde pasuje i mi sie podoba!

puz 
swapownik

Do³±czy³: 05 Sty 2005
Sk±d: Czernikowo k/Torunia
Wys³any: 2005-12-03, 00:05   

Chyle czoła, auto naprawde super no i masa pracy. Efekt wszyscy widzą jeśli chodzi o maruderów i kwestie lamp, panowie czy wszystkie E30 muszą być takie same? Wydaje mi się, że to ciekawe rozwiązanie! Felunek pierwsza klasa, tą idylle zakłócają mi te nakładki od ix ale to kwestia gustu! Auto naprawde ładne i co najwazniejsze wyróżniajace się. Nie znika w masie takich samych E30.

duchX
[Usuniêty]

Wys³any: 2005-12-04, 23:21   

TORS
Co do przerobki na 4 soczewki to roboty jest tak powiem mniej wiecej na jakies 6-7 godzin non stop i potrzebny jest dremel bez tego ciezko widze i najlepiej miec rezerwowy plastik ktory trzyma swiatelka :) ale da sie zrobic jak widac

Deyna
[Usuniêty]

Wys³any: 2005-12-05, 22:17   

Gratuluje wspaniałego efektu !! !!!!
Samochód zrobiony z wyczuciem i smakiem co przysparza dodatkowego blichtru całości.
Jeśli chodzi o tylne lampy - chylę czoła - komponują się wg mnie świetnie z czerwonym samochodem, a przede wszystkim są oryginalne, w sensie niepowtarzalne... i to się liczy!

Jeszcze raz gratulacje i czekam na zdjęcia wnętrza oraz pod maską...
Pozdr

Tors 

Wys³any: 2005-12-09, 19:51   

Wielkie dzięki. Mam jeszcze jedno małe pytanko co to jest ten dremel ? Bo nie bardzo moge sobie skojazyc. PS. Bardzo bym był wdzieczny za fotki w dzien autka moga byc na poczte :) Dzieki i narazie

RoboCop 
Morder...ator

Wys³any: 2005-12-10, 07:30   

Dremel Multi to wielofunkcyjne precyzyjne mikronarzędzie Boscha, wygląda jak miniwkrętarka, jest do tego kilkadziesiąt końcówek o różnym zastosowaniu- kosztuje ok.400zł, przydatne przy aucie :D

Tors 

Wys³any: 2005-12-10, 12:29   

Dzięki wielkie za odpowiedz. Tak myślałem ze to o to chodzi ale nie znałem nazwy tego narzedzia:) Bede musiła popytać u znajomych bo ktoś napewno takie coś ma ale lampy to odległa przyszłość i raczej jak coś to po zimie sie tym zajme

duchX
[Usuniêty]

Wys³any: 2005-12-11, 20:18   

Male OT ale pseudo Dremela mozna kupic nawet za 150 pln a juz sie da cos tym zrobic :)

Odpisze za Rafala wnetrze i pod maska bedzie dopiero robione jestem wlasnie w trakcie skladania motoru trzeba jeszcze pomalowac blok i zabrac sie za upychanie silnika :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: